ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

"Με 16 ομάδες το νέο πρωτάθλημα"





Δεν πέρασε από ΕΠΟ και Superleague η πρόταση για αύξηση των ομάδων που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Διαβάστε ποιοι σύλλογοι τάχθηκαν υπέρ του συγκεκριμένου αιτήματος και ποιoι κατά.



 Mετά την αρνητική στάση της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League και η διοργανώτρια αρχή ψήφισε να μην αυξηθούν από 16 σε 19 οι ομάδες τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Συγκεκριμένα, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League την Τετάρτη (27/6), έγινε ψηφοφορία για την πρόταση των ΠΑΕ Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Δόξας Δράμας να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν 19 σύλλογοι.
Υπέρ της πρότασης τάχθηκαν επτά ΠΑΕ, έξι ήταν κατά, ενώ τρεις ψήφισαν "λευκό". Αρνητικά ψήφισαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος και ΑΕΚ.
Υπέρ ψήφισαν οι ΠΑΕ Εργοτέλης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Δόξα Δράμας, Άρης, Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, ενώ "λευκό" οι Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.
Για να περάσει και να εγκριθεί μια πρόταση απαιτείται το 51% των ψήφων, κάτι που σημαίνει πως θα έπρεπε να ψηφίσουν υπέρ εννέα ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου