ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

"Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν στον αγώνα Ένωση Αποστόλου Παύλου-Αετού Βαρβάρας."


Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν στον αγώνα Ένωση Αποστόλου Παύλου-Αετού Βαρβάρας.Το ποιο κουφό απ' όλα ήταν τα 4 λεπτά καθυστέρηση που έδειξε ο ανύπαρκτος αλλά και "στημένος" στραγαλάκιας . Αλλά δεν το έληξε στο 94' λεπτό όπως έπρεπε αλλά μόλις έβαλε το γκολ της νίκης η Ένωση ύστερα από ανύπαρκτο φάουλ.ΣΤΟ 101'.(Δυσοσμία σάπιου κρέατος).
Μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκε ένταση. Μεγάλη εισβολή φιλάθλων του Εθνικού με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Ζούγρα (Κοζάνης), ενώ λεκτικές αντεγκλήσεις αντάλλαξαν παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων.
Τραγέλαφος
Στα του αγώνα, ο Τσακαλίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 7’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 1-0. Ο Αετός αντέδρασε και στο 27’ ο Α. Νταντής είχε δοκάρι, αλλά στο 37’ ο Κουματσιώτης με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαμπριανίδης εκτέλεσε το ανύπαρκτο φάουλ με κομπίνα, δίνοντας αριστερά στον Θ. Συμεωνίδη, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Αμέσως μετά το γκολ έγινε εισβολή φιλάθλων του Εθνικού στον αγωνιστικό χώρο, φραστικές επιθέσεις στους παίχτες του Αετού και τέλος τα επεισόδια στα αποδυτήρια μετά την λήξει του αγώνα.Και στο φύλλο ο στραγαλάκιας να μην αναφέρει τίποτα. Λίγο νωρίτερα, οι παίκτες του Μακροχωρίου δεν είχαν τηρήσει ένα fair-play,(απαράδεχτο) γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αετού μετά το τέλος της αναμέτρησης.
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ: Σταματέλος, Συμεωνίδης Θεοχ., Βαλδήρ, Τσιάμης, Πιετρά (67’ Βούλγαρης), Τσακαλίδης, Ινεμπολίδης, Σαρηγιαννίδης, Ξαγοράρης (46’ Λαμπριανίδης), Ευθυμιάδης (63’ Τόγος), Μπάκανος
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Καραντώνας, Γκούτζιος, Νταντής Δ., Κουματζιώτης, Νταντής Α. (86’ Βατάλης), Ντάσιος (90+1’ Κοτάκης Δ. του Γ.), Παπαϊωάννου, Ραμιώτης, Κοτάκης Δ. του Α., Κεφάλας, Μωραΐτης.
Όλα αυτά τα τραγελαφικά που συνέβησαν μπορεί να έγιναν σε ένα σωμάτιο ,
αλλά το σωμάτιο αυτό ήταν η βιτρίνα της Ε.Π.Σ.Χ..
Περιμένουμε την Ένωση Χαλκιδικής να πάρει θέση.
******************************************************************
Ο ΑΕΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΕΒΕΙ
 ΣΤΗ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
 ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ "ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" 
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 
ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ! 


ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου