ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

"«Εξετάζει» Κονσεϊσάο η ΑΕΚ"

«Εξετάζει» Κονσεϊσάο η ΑΕΚ

Την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας εξετάζουν οι άνθρωποι της Ένωσης.
Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, κάνει τα πρώτα του… βήματα στην προπονητική και έχει προταθεί στον έτερο «Δικέφαλο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήτοι την ΑΕΚ Ο νεαρός τεχνικός την προηγούμενη σεζόν πέτυχε το… θαύμα με την Ολανένσε, καθώς κατάφερε να τη διατηρήσει στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αν και οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές.
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέλαβε τις τύχες της ομάδας με ελάχιστο μπάτζετ και με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να… ελλοχεύει. Ωστόσο, ο 37χρονος τεχνικός κατάφερε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, πανηγυρίζοντας την παραμονή στην κατηγορία.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του νεαρού προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Μάλιστα, ένα ακόμα θετικό στοιχείο στην υπόθεση του Πορτογάλου είναι η παρουσία του άμεσου συνεργάτη του Κονσεϊσάο, Ζορζ Ροζάριο, ο οποίος είχε εργαστεί στην Ένωση κατά την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου