ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

"Λούσιο ζήτα τώρα συγγνώμη!"





Σε μία από τις μεγαλύτερες “κωλοτούμπες” του 2012 οδηγήθηκε χθες η πλευρά του Λούσιο Φιλομένο και πιο συγκεκριμένα ο ατζέντης του Χούλιο Κρουζ, για το θέμα της αποπληρωμής των οφειλομένων του Δικεφάλου προς τον Αργεντινό επιθετικό. Ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε τον Φιλομένο, χθες αναθεώρησε.


Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη ζογκλερική κωλοτούμπα που αποδεικνύει πόσο δίκαιο έχει ο επίσημος ΠΑΟΚ που περνά στην αντεπίθεση. Ποιες είναι οι πέντε θέσεις του ΠΑΟΚ μετά τη δήλωση του ατζέντη του; Διαβάστε με προσοχή: 
1) Στην ανακοίνωση του ατζέντη αναφέρεται ότι ο λογαριασμός στην Ελβετία είναι επαγγελματικός (του μάνατζερ) και όχι προσωπικός του παίκτη. Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι ψέματα, αφού στο έμβασμα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ, φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για λογαριασμό του Φιλομένο.
2) Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι είναι ψέματα το ότι ο Βρύζας δεν έψαξε να τους βρει και να επικοινωνήσει μαζί τους.
3) Ο ΠΑΟΚ περιμένει δήλωση του ίδιου του Λούσιο Φιλομένο.
4) Στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ περιμένουν οπωσδήποτε το ηχητικό της πρώτης δήλωσης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.
5) Η σημερινή δήλωση του ατζέντη είναι αποτέλεσμα της εξώδικου διαμαρτυρίας που έστειλε ο ΠΑΟΚ.

Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΡΟΥΖ 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ατζέντη του Φιλομένο, Χούλιο Κρουζ αναφέρει τα εξής: 
“Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών το κλαμπ του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε δημοσίως ότι προέβη στην εξόφληση όλων των οφειλομένων προς τον Λούσιο Φιλομένο.
Αυτές οι δηλώσεις είναι αληθινές και ο Φιλομένο έκανε λάθος λέγοντας το αντίθετο.
Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν πως ο Λούσιο έδωσε αριθμό λογαριασμού στην εταιρεία μου στην Ελβετία, αλλά δεν είναι προσωπικός. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μάθαμε ποτέ πως τα χρήματα κατατέθηκαν εκεί.
Επισημαίνουμε και επιβεβαιώνουμε ξανά πως δεν έχουμε δεχθεί τηλεφωνήματα του κ. προέδρου που είπε ότι το έκανε και μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει όλα τα νούμερά μου, όλους τους τρόπους που θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας. Από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση, ως νόμιμος εκπρόσωπος του Φιλομένο μπορώ να επιβεβαιώσω πως ισχύουν όλα όσα είπε ο πρόεδρος πως τα οφειλόμενα στον πελάτη μου και μένα έχουν κατατεθεί κανονικά και ο παίκτης δεν έχει τίποτα να διεκδικήσει. Στέλνω τα σέβη στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του”.
Προφανώς, ο ατζέντης και ο ποδοσφαιριστής είναι τόσο... άνετα οικονομικά, που ένα ποσό 220.000 ευρώ, που βρέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό τους από τον Μάρτιο, δεν το είχαν πάρει χαμπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου