ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

"Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Ανθρωποκυνηγητό για τον πιο… διάσημο τρομοκράτη!"

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Ανθρωποκυνηγητό για τον πιο… διάσημο τρομοκράτη!

Επί ποδός βρίσκονται τα επιτελεία των Σκότλαντ Γιάρντ, ΜΙ5 και Μοσάντ για τον εντοπισμό του νούμερο ένα… τρομοκράτη των Ολυμπιακών Αγώνων!
Υπό την… σκιά τρομοκρατικού χτυπήματος προετοιμάζονται άπαντες στο Λονδίνο για την υποδοχή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της τετραετίας, καθώς τα επιτελεία των δυνάμεων ασφαλείας έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πιο… διάσημου τρομοκράτη των Ολυμπιακών Αγώνων, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές έχει στην κατοχή του διαβατήριο από τις ΗΠΑ με το όνομα Ντέιβιντ Τζέφερσον και συνδέεται με την επίθεση σε πούλμαν με Ισραηλινούς τουρίστες στην πόλη Μπουργκάς στην Βουλγαρία.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ – το οποίο έσπευσε να χρεώσει την επίθεση στο Ιράν – ο δράστης έχει ξεκινήσει με προορισμό το Λονδίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας ως στόχο να χτυπήσει με βόμβα παρόμοιου τύπου την αποστολή της χώρας. Για τον λόγο αυτό, άνδρες της Μοσάντ έχουν μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα και «χτενίζουν» όλη την περιοχή γύρω από το μέρος που θα καταλύσουν οι Ισραηλινοί.
Όπως αναφέρει η «Daily Mail» στο «στόχαστρο» των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας της Μέσης Ανατολής έχουν μπει και λευκοί άνδρες, οι οποίοι έχουν ασπαστεί τον ισλαμισμό τον τελευταίο χρόνο και λειτουργούν ύστερα από οδηγίες της Γιεσμπολάχ. Για τον λόγο αυτό, οι τρεις υπηρεσίες σε συνεργασία με τις Αρχές του Λονδίνου έδωσαν στην δημοσιότητα σκίτσου του φερόμενου ως δράστη από την επίθεση της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου