ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

"Μπολόνια και Φορτούνα για Σαλπιγγίδη!"

Μπολόνια και Φορτούνα για Σαλπιγγίδη!

Την ίδια ώρα που το τοπίο σχετικά με την παραμονή ή όχι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ παραμένει θολό, ο διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, βρίσκεται στο «στόχαστρο» τόσο της Φορτούνα Ντίσελντορφ, όσο και της Μπολόνια.
Το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σαλπιγγίδη με τον «Δικέφαλο» παραμένει λεπτό καθώς ανοιχτά… ζητήματα χρήζουν ακόμα διευθέτησης, με αποτέλεσμα οι μνηστήρες να αρχίζουν να σχηματίζουν πίσω του… ουρά!
Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, τελευταία ομάδα που προστέθηκε, δεν είναι άλλη από την Μπολόνια, η οποία δεν αποκλείεται μάλιστα να κινηθεί για την απόκτησή του ακόμα και τις επόμενες ημέρες.
Οι «ροσομπλού» ωστόσο δεν τρέχουν μόνοι τους στην κούρσα για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού, καθώς ο τελευταίος έχει μπει στο… μάτι και της Φορτούνα λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποίησε στα γήπεδα της Πολωνίας με τη φανέλα της Εθνικής.
Οι Γερμανοί μάλιστα συνεχίζουν να κρατούν «ζεστό» το ενδιαφέρον των νεοφώτιστων στην Μπουντεσλίγκα με καθημερινά δημοσιεύματα, ωστόσο σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα δεχθεί καμία επίσημη κρούση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου