ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

"Στη Β’ Εθνική η ΑΕΚ, ανέβηκε ο Κόροιβος"



Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕΚ, μετά την απόφασή της να υποβιβαστεί οικειοθελώς.

Οι διοικούντες την «Ένωση» δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α2, όπως είχαν δικαίωμα, αλλά προτίμησαν να ρίξουν την ομάδα μία κατηγορία χαμηλότερα, προκειμένου να απαλλαγούν από τα δυσβάστακτα χρέη των τελευταίων ετών. Το γεγονός εκμεταλλεύεται ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο οποίος έχει πλέον το δικαίωμα να πάρει τη θέση της ΑΕΚ στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.
Στη Β’ Εθνική η ΑΕΚ, ανέβηκε ο ΚόροιβοςΗ ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Λόγω μη δυνατότητας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του σωματείου ΑΕΚ να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΚ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το σωματείο ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου