ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

"Ψάχνει κι αλλού για επιθετικό ο Αρης"


Από τη στιγμή που η περίπτωση του Αγγελου Χαριστέα δεν φαίνεται να προχωρά, 
ο Μάκης Κατσαβάκης εξετάζει τη λίστα με τους υπόλοιπους υποψήφιους.
 Δυσκολεύει και η περίπτωση του Πουλίδο.

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η περίπτωση του επιθετικού, αφού ο Αγγελος Χαριστέας καθυστερεί την απάντησή του στην πρόταση του Αρη. Ο έμπειρος επιθετικός παραμένει προβληματισμένος με την κατάσταση στην ομάδα και φοβάται μη μείνει ξεκρέμαστος, εξ ου η καθυστέρηση που παρατηρείται στην απάντησή του.
Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι αναγκασμένος να μη κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας τον Χαριστέα. Γι' αυτό το λόγο εξετάζει τη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς -από την ξένη αγορά- ώστε να ξεχωρίσει εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν τον Αρη τη νέα χρονιά.
Ο Ελληνας προπονητής δεν θέλει να χάσει κι άλλο πολύτιμο χρόνο και επιθυμεί η υπόθεση του επιθετικού να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας στην Ιταλία όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Οσον αφορά στο θέμα Πουλίδο, ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης δεν φαίνεται ικανοποιημένος από την πρόταση του Αρη για μονοετές συμβόλαιο και θέλει διετές με μεγαλύτερες απολαβές. Οι "κίτρινοι" είναι ενοχλημένοι με τη στάση του Ισπανού αμυντικού και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τότε θα αποσυρθούν και θα ψάξουν για άλλη λύση για το χώρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου