ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

"Παίρνει την άδεια της ΕΕΑ ο Σαββίδης"


Κατατέθηκαν στην ΕΕΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συμπληρωθεί ο φάκελος του ομογενή επιχειρηματία και απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να ανάψει το πράσινο φως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την επένδυσή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η διαδικασία συμπλήρωσης του φακέλου της πλευράς Σαββίδη για την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά στην σημερινή (26/7) συνεδρίαση της ΕΕΑ (απομένουν τυπικές λεπτομέρειες που θα λυθούν στην συνεδρίαση στις 2/9). Συγκεκριμένα η πλευρά Σαββίδη (εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο, Γιώργο Γκουροβανίδη) προσκόμισε:
-Έγγραφα από την επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας, ότι δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα με τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο και Νίκο, που είναι οι μεγαλομέτοχοι της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ που θα επενδύση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
-Το μετοχολόγιο της εταιρίας DONSKOY ΤΑBAK, η οποία θα δανειοδοτήσει την ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ, από το οποίο φαίνεται πως μεγαλομέτοχος της εταιρίας είναι η σύζυγος του Ιβάν Σαββίδη.
-Έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ποσό περίπου 10.000.000 ευρώ έχει κατατεθεί σε ευρωπαική τράπεζα (BANK OF CYPRUS).
-Business plan  τριετίας στο οποίο η πλευρά Σαββίδη ζήτησε να κάνει μερικές διορθώσεις και να το καταθέσει στις 2 Αυγούστου.
Επιπλέον, κατατέθηκε από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (κ.κ. Μαυρομάτης, Μαυροφρύδης) ο τελευταίος ισολογισμός της ΠΑΕ τον οποίο η Επιτροπή χρειάζεται για να συγκρίνει τα στοιχεία που αναφέρει το business plan. Όπως σημειώσαμε, απόφαση θα παρθεί στις 2 Αυγούστου αφού η πλευρά Σαββίδη ζήτησε να κάνει κάποιες διορθώσεις στο business plan και να το καταθέσει ξανά, ωστόσο όλα δείχνουν πως η πλευρά Σαββίδη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει το ΟΚ της Επιτροπής για να προχωρήσει την επένδυσή της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα μέλη της ΕΕΑ εξέτασαν το buziness plan το οποίο χαρακτήρισαν απόλυτα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο και βασισμένο πάνω σε συντηρητικές προβλέψεις που μπορούν να γίνουν πράξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου