ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

"Υπεγράφη η συμφωνία Σαββίδη - ΠΑΟΚ!"

Υπεγράφη η συμφωνία Σαββίδη - ΠΑΟΚ!

Οι υπογραφές μπήκαν στη συμφωνία ΑΣ ΠΑΟΚ - Σαββίδη και στο ταμείο μπαίνουν 9,9 εκατ. ευρώ.
Για περίπου έξι ώρες συζητούσε η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη με τον Ερασιτέχνη και τελικά το τέλος ήταν αίσιο. Ο Ερασιτέχνης εξασφάλισε ένα ποσό 800 χιλιάδων ευρώ για την προσεχή σεζόν και τα επόμενα 4 θα παίρνει από 550.000.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άντον Κοντάρεφ, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σαββίδη, είχε φροντίσει ώστε να υπάρχει άνθρωπος στην Κύπρο που θα βοηθούσε στο έμβασμα. Αυτό θα εμφανιστεί τη Δευτέρα (13/08) και είναι ύψους 9.946.000 ευρώ για την απόκτηση του 51% του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ!

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Μετά από την πολύ εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Επενδυτή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Επενδυτή.
Ο κοινός στόχος των τριών πλευρών είναι σαφώς η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να αλλάξει σελίδα και ο καθένας από την πλευρά του να συνδράμει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της ομάδας. Από την μια πλευρά ο Επενδύτης θα προσφέρει τα οικονομικά μέσα και το επιχειρηματικό πλάνο που θα οδηγήσει την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οικονομική εξυγίανση. Και από την άλλη, ο ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. με την ιστορία και το κύρος του θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή.
Με την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα και φυσικά με την συμπαράσταση του κόσμου, ευελπιστούμε σύντομα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν».
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου