ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

"Απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης ο ΠΑΟΚ!"

Απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης ο ΠΑΟΚ!

Την Ραπίντ Βιέννης από την Αυστρία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην πορεία του για τους ομίλους του Europa League.
Χαμόγελα στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς απέφυγε την Ντιναμό Μόσχας και θα αντιμετωπίσει στα play offs της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης τους «πράσινους» από την κεντρική Ευρώπη.
Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της UEFA, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στην Τούμπα και ο επαναληπτικός στις 30 του μηνός στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Το προφίλ της Ραπίντ Βιέννης


Η Ραπίντ Βιέννης αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές και δημοφιλείς ομάδες της Αυστρίας.
Η Ραπίντ ιδρύθηκε το 1898 με την ονομασία Πρώτο Ποδοσφαιρικό Σωματείο των Βιεννέζων Εργατών (Erster Wiener Arbeiter-Fußball-Club) και τα πρώτα χρώματα του συλλόγου ήταν το γαλάζιο και το κόκκινο. Στις 8 Ιανουαρίου του 1899 μετονομάστηκε σε Ραπίντ Βιέννης και το πράσινο και άσπρο μπήκε στη… ζωή της ομάδας το 1904.
Το «συγκρότημα» της κεντρικής Ευρώπης αγωνίζεται στο «Γκέρχαρντ Χάναπι» χωρητικότητας 17.500 θέσεων και προπονητής της είναι ο Πέτερ Σέλερ. Την προηγούμενη σεζόν, η Ραπίντ τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Το ρόστερ:
Τερματοφύλακες: Γιαν Νόβοτα (Σλοβακία), Τόμας Ντάου (Αυστρία), Λούκας Κένινγκσχοφερ (Αυστρία).
Αμυντικοί: Μπρίαν Μπέρεντ (Γερμανία), Τόμας Σράμελ (Αυστρία), Μάριο Ζονλάιτερ (Αυστρία), Μάρκους Κάτσερ (Αυστρία), Χάραλντ Πίχλερ (Αυστρία), Ζέρσον (Βραζιλία), Μίχαελ Σίμπελσμπεργκερ (Αυστρία).
Μέσοι: Στέφαν Κούλοβιτς (Αυστρία), Μάρκους Χέικινεν (Φινλανδία), Στέφαν Χόφμαν (Αυστρία), Μπόρις Πρόκοπιτς (Αυστρία), Κρίστιαν Ντόμπρας (Αυστρία), Κρίστοφερ Ντράτσαν (Αυστρία), Μουχάμεντ Ιλντίζ (Αυστρία), Τόμας Πράγκερ (Αυστρία), Ντόμινικ Βίντρα (Αυστρία).
Επιθετικοί: Τέρενς Μπόιντ (ΗΠΑ), Λούκας Γκροτσούρεκ (Αυστρία), Κρίστοφερ Τρίμελ (Αυστρία), Γκουίντο Μπουργκστάλερ (Αυστρία), Ντένι Αλάρ (Αυστρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου