ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

"Οι νέες στολές του ΑΡΗ"

Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του Άρη την αγωνιστική περίοδο 2012-13 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (21/08) στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης».
Η εκδήλωση έγινε παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στην μπουτίκ του συλλόγου, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας.
Το «παρών» σε αυτήν έδωσαν ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, ο Άρης Ναούμ, ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Σταύρος Λαμπριάκος, αλλά και ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος τόνισε αρχικά για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας:
«Ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για εμάς και αποτελεί την ανταμοιβή των σκληρών προσπαθειών μας. Ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα τον Ιούνιο ο οποίος απέδωσε τους πρώτους του καρπούς. Αποδείξαμε πως ο Άρης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, όσο και αν τον θεωρούν τελειωμένο κάποιοι. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται και με τη συνεισφορά του θα βοηθήσει την ομάδα», συμπληρώνοντας:
Για τις μεταγραφικές εκκρεμότητες: «Δουλεύουμε καθημερινά για να τρέξει ο σύλλογος και είμαι σε θέση να σας μεταφέρω ότι είμαστε κοντά στο να κλείσουμε ένα διεθνές φιλικό αγώνα και 2 ποδοσφαιριστές. Το μπάτζετ είναι χαμηλό σε σχέση με άλλες χρονιές και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα μετά και την εξασφάλιση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα να κάνουμε κάποιες μίνι υπερβάσεις. Πιστεύω ότι με τα έσοδα μέσα στη χρονιά θα τις καλύψουμε και με το παραπάνω πάντως. Είμαστε σίγουροι ότι οι υπερβάσεις που θα γίνουν θα βοηθήσουν σημαντικά στο να φτιάξουμε μια καλή ομάδα».
Για τη συνεργασία με την Under Armour: «Πρόκειται για μια εταιρία που λειτουργεί με προγραμματισμό και μας χαροποιεί το γεγονός ότι ανανεώνεται η συνεργασία μας. Οι νέες φανέλες είναι ιδιαίτερες. Η λευκή ρίγα που έχουν στη μέση αντιπροσωπεύουν τις πολεμίστρες του Λευκού Πύργου πράγμα το οποίο δεν έγινε τυχαία. Ο Άρης σε λίγο συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και η Θεσσαλονίκη απελευθέρωσης... Ελπίζουμε οι νέες φανέλες να μας φέρουν τύχη και να πάμε πολύ καλά φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου