ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

"Οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο του Άρη"

Οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο του Άρη

Η είσοδος ήταν ελεύθερη στο φιλικό του Άρη με τη Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο οι φίλοι της ομάδας αγόρασαν κουπόνια για την ενίσχυσή της.
Η «κίτρινη» ΠΑΕ δεν μπορούσε να εκδώσει εισιτήρια για το φιλικό, καθώς δεν έχει φορολογική ενημερότητα, γι’ αυτό στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του υπήρχαν σταντ, από τα οποία οι οπαδοί μπορούσαν να προμηθευτούν κουπόνια. Οι φίλοι του Άρη με αυτόν τον τρόπο ενίσχυσαν την ομάδα τους, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση και στη μπουτίκ του συλλόγου.
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Άρη με τη Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρόβα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μένοντας στο 1-1.
«Κόλλησαν» στο 1-1 Άρης και ΒέροιαΈνα από τα τελευταία τους φιλικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσαν Άρης και Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο ομάδες, έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και η πίεση τους, μετουσιώθηκε σε γκολ στο 31’. Τότε, ο Γεωργέας έκανε τη σέντρα με τον Μπελόν να σουτάρει και να ανοίγει το σκορ.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές. Στο ξεκίνημα αυτής, και συγκεκριμένα στο 55’ ο Άρης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 55’ ο Σούνα με ωραία ενέργεια και σουτ, έκανε το τελικό 1-1.
ΆΡΗΣ: Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης(46' Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος(53' Γκέσιος), Καπετάνος(64' Καραγιάννης), Παπαστεριανός, Σουνάς(70' Τσουκάνης), Νταμαρλής(46' Οικονομόπουλος).
ΒΕΡΟΙΑ: Δασκαλάκης(46' Πέρεθ), Γεωργιάδης, Καλογέρης, Χόσε Βιτόρ, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Μπέλλον, Σνάουτσερν(77' Αμαραντίδης), Γεωργέας(61' Πέρεθ), Ιωάννου, Ολαϊάταν(74' Καλτσάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου