ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κορέιρα: «Πολύ καλή μεταγραφή για τον Άρη ο Κοέλιο»

Κορέιρα: «Πολύ καλή μεταγραφή για τον Άρη ο Κοέλιο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Κοέλιο, ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μιγκέλ Κορέιρα.
Ο τελευταίος, μιλώντας στον «Libero» σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Κίτρινων, τονίζοντας: «Είναι ένας παίκτης που τα πήγε πολύ καλά στην Ακαδέμικα, στην Μπενφίκα ήταν δύσκολο να παίξει αλλά θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον Άρη. Μπορεί να παίξει δύο θέσεις, αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε δύο θέσεις. Στην άμυνα ξέρει πως να κινείται, είναι δυνατός, έχει πείρα αφού έχει παίξει αρκετά χρόνο στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα».
Για τα επιμέρους στοιχεία στο παιχνίδι του 25χρονου αμυντικού μέσου: «Αυτός δεν είναι παίκτης που θα πάει στο ένας με ένα, παίζει λίγο πιο πίσω. Είναι η πρώτη φορά είναι που φεύγει στο εξωτερικό. Όταν τον δούνε στην Ελλάδα θα δούνε πως είναι πολύ καλός παίκτης. Ειδικά για τον Άρη ο οποίος απ` όσο γνωρίζω αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα».
Τέλος μίλησε και για τον Μιγκέλ Βίτορ: «Είναι καλός παίκτης, δεν είναι πρώτη φορά που ακούστηκε για την Ελλάδα αλλά δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει η Μπενφίκα. Και αυτός έχει παίξει στην εθνική Πορτογαλίας στους μικρούς έχει παίξει στην Αγγλία αλλά η Μπενφίκα έχει το πρόβλημα με τον Λουιζάο και την τιμωρία του στο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου