ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ιστορική νίκη»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ιστορική νίκη»

Για ιστορική νίκη της Μάλαγα κάνουν λόγο τα Μέσα στην Ισπανία.

As: «Οι Ντεμικέλις και Ελισέου, αμφότεροι στο πρώτο μέρος έδωσαν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα της Μάλαγα στο Champions League. Σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα».
Marca: «Γιγαντιαίο βήμα για τη φάση των ομίλων. Το όνειρο της Μάλαγα για παρουσία στα γκρουπ του Champions League είναι πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα μετά τη νίκη 2-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού μετά τα γκολ των Ντεμικέλις και Ελισέου».
Sport: «Βάσεις πρόκρισης για Μάλαγα. Οι Ανδαλουσιάνοι πλησίασαν στη φάση των ομίλων του Champions League μετά τη νίκη 2-0 επί του Παναθηναϊκού σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Mundo Deportivo: «Ντεμπούτο με νίκη για Μάλαγα. Δεν είναι και τόσο κακή. Δεδομένης της οικονομικής κρίσης και την ανάγκη για πώληση κάποιων αστεριών, την Τετάρτη νίκησε τον Παναθηναϊκό στην κορυφαία διοργάνωση».
Liga BBVA: «Με το ενάμισι πόδι στο Champions League. Η Μάλαγα είναι πολύ κοντά στη φάση των ομίλων μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα των προκριματικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου