ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

"Παρών αύριο ο οικονομικός διεθυντής του Σαββίδη"


Ένδειξη συμφωνίας η έλευση του πιο στενού συνεργάτη του ομογενή επιχειρηματία 
στην Θεσσαλονίκη. Διαβάστε λεπτομέρειες από την απογευματινή 
συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Σημαντική κίνηση που ίσως να ερμηνεύεται και ο προπομπός της συμφωνίας μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ο οικονομικός διεθυντής των επιχειρήσεων του ομογενή επιχειρηματίας θα βρίσκεται αύριο το πρωί παρών στην συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ήταν αυτός με τον οποίο συνομίλησαν κάποια στιγμή και σήμερα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη και τηλεφωνικά. Κάποια στιγμή του έθεσαν νέα πρόταση να δίνει η πλευρά Σαββίδη 800.000 ευρώ τον χρόνο, όμως εκείνος ήταν τελείως αρνητικός σε οποιαδήποτε αύξηση του ποσού.
Το μόνο που ειπώθηκε από την πλευρά Σαββίδη ήταν ότι μετά από ένα χρόνο είναι ανοιχτή να κάνει νέα διαπραγμάτευση. Η πλευρά Σαββίδη ήταν επίσης αρνητική στο να δοθεί παράταση χρόνου έτσι ώστε να διεξαχθεί Γ.Σ. των μελών του Α.Σ. για να αποφασίσουν τα μέλη και να μπούνε τα χρήματα στις επόμενες δύο αυξήσεις.
Βρέθηκε λύση για να μην υπάρχει νομικό κώλυμα
Ένα ακόμη στοιχείο, πολύ σημαντικό, που μπορεί να "ξεκλειδώσει" την συμφωνία είναι ότι βρέθηκε λύση έτσι ώστε να μην υπάρχει νομικό κώλυμα για την εκμετάλλευση των κυλικείων και του σούπερ μάρκετ από τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτά τα παραμείνουν στον Ερασιτέχνη νομικά αλλά τα ετήσια έσοδά τους θα αφαιρούνται από το συνολικό ποσό των 600.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου