ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημερωτική καμπάνια της Alzheimer Ελλάς"



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer» (21 Σεπτεμβρίου), στηρίζει την προσπάθεια της Alzheimer Ελλάς για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με τη Νόσο.

Σήμερα στις 20.00μ.μ. αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα βρεθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους (στη συμβολή με την οδό Τσιμισκή) στο περίπτερο της Alzheimer Ελλάς, όπου εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση στο κοινό σχετικά με τη νόσο. Παράλληλα, θα διενεργείται  ένα μικρό τεστ, διερευνητικό για τη λειτουργία της μνήμης.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν με την παρουσία τους τον περίπατο μνήμης (memory walk), που διοργανώνει η Alzheimer Ελλάς, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 (Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer) και ώρα 18.30 μ.μ. - 21:00 μ.μ. Η εκκίνηση  θα δοθεί  στις 18.30 μ.μ στην  Πλατεία Αριστοτέλους στο περίπτερο της Εταιρείας Alzheimer (Αριστοτέλους με Tσιμισκή), με τερματισμό το κινηματοθέατρο Αλέξανδρος (Εθνικής Αμύνης 1), όπου θα γίνει σύντομη ενημέρωση για την άνοια και θα ακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Alzheimer Ελλάς, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τηςwww.alzheimer-hellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου