ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

"Συνελήφθη ο δημιουργός της σελίδας που προσέβαλε τον Γέροντα Παΐσιο"


Συνελήφθη ο δημιουργός της σελίδας που προσέβαλε τον Γέροντα Παΐσιο
H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε 27χρονο ο οποίος ειχε δημιουργήσει σελίδα με την οποία ενέπαιζε τον Γέροντα Παΐσιο. 
Το newsbomb.gr είχεκαταδικάσει την προκλητική και ντροπιαστική σελίδα «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS» η οποία μετά από συνεχή report "κατέβηκε".
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε πρόσφατα στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook η οποία περιείχε βλασφημίες και ύβρεις κατά του Γέροντα Παϊσίου και του Ορθόδοξου Χριστιανισμού.
Παράλληλα για το υβριστικό και βλάσφημο περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έγινε αποδέκτης χιλιάδων ηλεκτρονικών καταγγελιών, που προέρχονταν από κατοίκους διάφορων χώρων σε όλο τον κόσμο.
Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, διακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής ( logfiles ) και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή - χρήστη της επίμαχης σελίδας.
Στη συνέχεια, την Παρασκευή το πρωί, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής ( laptop ). Από την επιτόπια αυτοψία στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας ήταν ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Από πλευράς του blog μας θέλουμε να συλληφθούν κι αυτοί 
που έμπαιναν μέσα σ' αυτήν τη σελίδα και βλαστημούσαν τον Γέροντα.
Είχαμε μπει κι εμείς ως blog και άρχισαν κάτι ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ  να μας βρίζουν χυδαία.
Εδώ είναι που μπαίνει το ρητό 
"Ά ρε Χρυσή Αυγή που θέλετε!!!"

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΚΛΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου