ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ "ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗΣ" ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Μετά τις "ελαφρόπετρες"  ακολούθησαν τα βεγγαλικά
μέσα στο δάσος ...
To βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσιεύσαμε χθες, δεν άρεσε καθόλου στους επαγγελματίες «οικολόγους» της ΒΑ Χαλκιδικής και τους ακτιβιστές συμπαραστάτες τους.

 Για την ακρίβεια χτύπησε την «καρδιά» της παγίας προπαγανδιστικής στάσης τους, σε ότι αφορά το ποιος ξεκινά  «απροκάλυπτα» πάντα (η νέα εννοιολογική εκδοχή του επιρρήματος «απρόκλητα», που κυκλοφορεί δια στόματος της κ. Ιγγλέζη …) τα επεισόδια στις Σκουριές.

Είδαμε ποιος πραγματικά ήταν «ο αναμάρτητος που πρώτος το λίθο βαλέτω» και αναλογιστείτε φίλοι αναγνώστες, τι παραμύθι θα είχε φάει όλος ο κόσμος που ακούει αυτούς τους προβοκάτορες, να ωρύονται και να δακρύζουν μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, sitesblogs), αν δεν έβγαινε αυτό το βίντεο στον αέρα. 


Οι πέτρες που είδατε να ρίχνουν οι ακτιβιστές της «οικολογίας» προς τις αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούν την κορύφωση ενός πολύ καλά προμελετημένου και οργανωμένου σχεδίου, το οποίο είχε σαν στόχο να προκαλέσει αιματοχυσία και χάος.

Χάρη στα πολύ καλά βίντεο, που τραβούν και ανεβάζουν τα αντιμεταλλευτικά blog μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να καταλάβει την εξέλιξη αυτού του σχεδίου συνδέοντας το με το βίντεο – ντοκουμέντο, που δημοσιεύσαμε.

Για παράδειγμα, αν παρακολουθήσετε το δεκάλεπτο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στα αντιμεταλλευτικά blogs,  προσέξτε πως μεθοδεύουν το σκηνικό. Από τη μια πλευρά,  για ναπροκαλέσει την αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων και από την άλλη για να  δημιουργήσει το επικοινωνιακό περιβάλλον, όπου εκ των υστέρων θα ενισχύσει τον ισχυρισμό, ότι αδίκως δέχθηκαν επίθεση από την αστυνομία.

Σ΄ αυτό το βίντεο (όντως πολύ καλή δουλειά του alterthess...) από το 6ο λεπτό μέχρι και το 7ο λεπτό μπορείτε να δείτε πόσο αριστοτεχνικά οι εκπαιδευμένοι προβοκάτορες - ακτιβιστές έστησαν το παιχνίδι των επεισοδίων. 

Πήγαν λοιπόν οι δικοί τους επικεφαλής στους αντίστοιχους επικεφαλής της αστυνομίας και έριξαν το δόλωμα... «ήρθαμε ειρηνικά θέλουμε απλά να περάσουμε μέσα από το δάσος»

Στη συνέχεια άνοιξαν συζήτηση μ’εναν αστυνομικό που φορούσε πολιτικάα. Τον επέπληξανγιατί τους τράβηξε με το κινητό του φορώντας αντιασφυξιογόνα μάσκα...

Όταν ο αστυνομικός εύλογα τους απάντησε: «τους 100 δικούς σας που φορούν μάσκες γιατί δεν τους λέτε να τις βγάλουν;»

Με επιτηδευμένη φυσικότητα απάντησαν οι οι επαγγελματίες ακτιβιστές: «Τις φοράνε γιατί σε λίγο θα μας ρίξουν δακρυγόνα». (!!!!!)

Γιατί και πως άραγε προεξοφλούσαν, ότι θα πέσουν δακρυγόνα;  Μήπως γιατί στην τελική αυτό είχαν σαν αρχική τους επιδίωξη;;;

Σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση οι σιδηρές κορασίδες και κυρίες της οικολογίας, οι οποίες προσφάτως εξέπληξαν το πανελλήνιο με την άριστη γνώση  και προφορά των «γαλλικών» του πεζοδρομίου, σε κινητοποίηση που έκαναν μόνες τους στις Σκουριές, την προπερασμένη εβδομάδα. 

Ο ρόλος τους ήταν ρόλος κλειδί, καθώς μέσα από τα blogs που μετέδιδαν την Κυριακή,  λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στην περιοχή, αλλά και τς κάμερες τους που κατέγραφαν το σκηνικό, ήθελαν να δημιουργηθεί και να περάσει προς τα έξω αυτή η εικόνα σαν η τελευταία η επικοινωνιακή εντύπωση.

  Πριν οι αστυνομικοί προκληθούν και προβούν σε χρήση δακρυγόνων και να μας φλομώσουν μετά στο ψευδέστατο.... «Οι  ειρηνικές διαδηλώτριες που ενώ τραγουδούσαν και χτυπούσαν παλαμάκια μπροστά στα ΜΑΤ, δέχθηκαν την «απροκάλυπτη» επίθεση τους με δακρυγόνα.»

 Άλλωστε αυτός ήταν ο μύθος που ισχυρίζονταν, πριν δημοσιευτεί το βίντεο, που φέραμε στη δημοσιότητα. Ο μύθος αυτός έγινε μετά... «όλο και όλο μια πέτρα»!!!

Στο βίντεο –ντοκουμέντο, που φέραμε εμείς στη δημοσιότητα φαίνονται ξεκάθαρα τα εξής: 


  •  Για ένα περίπου λεπτό επικρατεί αυτό που λέμε "η ηρεμία πριν από την καταιγίδα". Υπάρχει μια απόλυτη αμηχανία και από τις δύο πλευρές.
  •  Το μπλοκ των γυναικών έχει αποχωρήσει στην πλειοψηφία του. Παραμένουν κάποιες κυρίες οι οποίες φορούν ή έχουν έτοιμες τις μάσκες τους για να τις φορέσουν. Τι θέσεις τους έχουν πάρει άτομα τα οποία φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες και κουκούλες. 
  • Οι αστυνομικοί δεν έκαναν καμία χρήση χημικών, πριν πέσουν οι πέτρες εναντίον τους.


Αυτό ήταν εν ολίγοις το ιστορικό της καλά οργανωμένης προβοκάτσιας, που είδαμε και πάλι στις Σκουριές. Όλα τα άλλα ανήκουν στη σφαίρα της προπαγανδιστικά νοσηρής φαντασίας τους.

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου