ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΦΥΤΟΣ" (Ρεπορτάζ-φώτο)


Άνετα και χωρίς να δυσκολευτεί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 

επικράτησε της Αφύτου με 3-0.
Ο αγώνας άρχισε με επιθετικό μονόλογο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.Οι "πορτοκαλί" από την αρχή έκλεισαν τους αντιπάλους στα καρέ τους και "σφυροκοπούσαν" με αλλεπάλληλες ευκαιρίες την αντίπαλη εστία.
Μπουλγκουρίδης
Μόλις στο 13' λεπτό ύστερα από σέντρα του Κελεσίδη από αριστερά, βρήκε την μπάλα ο Μπουλγκουρίδης και μετά από σουτ έγινε κόντρα με παίχτη της φιλοξενούμενης ομάδας και κατέληξε στα δίχτυα.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέχισε να επιτίθεται και μόλις 3 λεπτά αργότερα, ύστερα από μια φάση που έμοιαζε χαμένη ο Μπουλγκουρίδης, κέρδισε με πείσμα την μπάλα και από πλάγια αριστερά δίπλα στην γραμμή του άουτ με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
Η ομάδα της Αφύτου δεν κατάφερε έστω και μια ουσιαστική επίθεση σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου.Με το σκορ αυτό έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη και πάλι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε δυνατά. Πίεζε για να πετύχει και τρίτο τέρμα.
 Στο 63' λεπτό ήρθε η μεγάλη φάση για τους "πορτοκαλί". Ύστερα από σέντρα του Τρικαλιώτη βρήκε την μπάλα με φοβερή κεφαλιά ο Μπουλγκουρίδης αλλά σημάδεψε το δεξί γάμα της εστίας των αντιπάλων.
Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου η Άφυτος άρχισε να ανοίγετε για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη φάση.
Κιάτος Σάκης
Τα κατάφεραν όμως οι "πορτοκαλί" στο 76' λεπτό με τον νεοεισελθέντα Κιάτο Σάκη,(αντικατέστησε τον Τρικαλιώτη) ύστερα από πολύ καλό συνδυασμό των παιχτών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και με τελικό αποδέκτη τον Κιάτο όπου με πλασέ έκανε το 3-0.
Στο 81' λεπτό κλασσική ευκαιρία του Μπουλγκουρίδη για το 4-0 αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 85' λεπτό διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Κιάτος Γιάννης στην θέσει του Κελεσίδη και ο Τσόχας στην θέσει του Μπουλγκουρίδη.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ νικητή με 3-0 και τους 3 βαθμούς στο τσεπάκι του, όπου πλαισιώθηκε κοντά στους πρώτους της βαθμολογίας.
Άριστη εμφάνιση έκαναν οι μικροί της ομάδας μας Δαβίδ και Τρικαλιώτης.


Τρικαλιώτης
Δαβίδ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου