ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"ΠΑΟΚ: Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Χακόμπο, «μέσα» ο Λαζάρ"

ΠΑΟΚ: Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Χακόμπο, «μέσα» ο Λαζάρ | onsports.gr

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε την Πέμπτη (22/11) ο Χακόμπο, ο οποίος αφού απολογήθηκε στη διοίκηση, έγινε δεκτός από τον Γιώργο Δώνη.

Ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά», δήλωσε μετανιωμένος, τιμωρήθηκε με πέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, βάσει του εσωτερικού κανονισμού και τέθηκε έτσι και πάλι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος πάντως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ενόψει της κυριακάτικης (25/11, 19:30) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας.
Η ανακοίνωση:
«Ο ποδοσφαιριστής Jacobo Sanz Ovejero απολογήθηκε σήμερα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήση Βρύζα για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βρύζας αποδέχθηκε την συγνώμη του Jacobo Sanz Ovejero για την συμπεριφορά του και του ανακοίνωσε ότι τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, το ύψος του οποίου ορίζεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.
Μετά την απολογία του ο Jacobo Sanz Ovejero έγινε δεκτός από τον προπονητή κ. Γιώργο Δώνη στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».
Όλοι οι καλοί… χωράνε!
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με μία ακόμα προπόνηση στην Τούμπα, με τον Έτο να ακολουθεί ατομικό, τους Γεωργιάδη και Γκαρσία αποθεραπεία, ενώ ο Λόρενς έβγαλε ξανά χωρίς προβλήματα όλο το κανονικό πρόγραμμα - Μαζί και ο Λαζάρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις!
Ο Δώνης έριξε βάρος στην τακτική, ενώ έκανε και δοκιμή για το βασικό σχήμα.
Σε αυτή, ο Γλύκος κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με τους Κατσικά – Βιβιάν (έχει το προβάδισμα έναντι του Κουμαλό) να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας δεξιά τους τον Κωνσταντινίδη και αριστερά τον Λίνο ή τον Σταφυλίδη.
Στη μεσαία γραμμή, ο Ρομπέρ δοκιμάστηκε στα αριστερά, ο Σαλπιγγίδης στα δεξιά και οι Κάτσε, Φωτάκης στον άξονα, βλέποντας τις πλάτες των Λόρενς και Αθανασιάδη.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι την προπόνηση της Πέμπτης παρακολούθησαν οι Βρύζας και Γεωργιάδης, ενώ στις εξέδρες της Τούμπας βρέθηκε και ο πατέρας του Βιβιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου