ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΝΑΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..."???

Ξεχάστε αυτά που λέει η ΝΑΣΑ...
Δε μελέτησε "παρατηρητήριο..."!


Εκεί στη NASA δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 

Ανακοινώνουν χωρίς καμία συναίσθηση, ότι αναβάλλεται επ' αόριστον το τέλος του κόσμου, χωρίς να έχουν έρθει προηγουμένως σε συνεννόηση με το Ελληνικό «παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων»!!!

 Είναι σοβαροί; Δεν έμαθαν τα χαμπέρια μας; Δεν τους είπε κανείς ότι από τη ΒΑ Χαλκιδική θα αρχίσει  «το τέλος της ανθρωπότητας»? Πως?




Από 1 βιολογική τουαλέτα και 2 κοντέινερ, που εγκαταστάθηκαν από «εξωγήινο πολιτισμό»στις Σκουριές πάνω σε μετάλλευμα χαλκού – χρυσού, όπου πρόκειται να γίνει σε 2 χρόνια ανοιχτό όρυγμα (open pit).


Καλά πόσο ανεύθυνοι είναι εκεί στη ΝASA; Είναι δυνατόν να μιλάνε για συνέχιση ζωής στον πλανήτη, χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους τις «προφητείες του antigold»???


Δεν έμαθαν, δεν άκουσαν, δε διερεύνησαν, πως επιβεβαιώνονται μια προς μία οι εσχατολογικές του προβλέψεις τα τελευταία 15 χρόνια;  Οι περιοχές Ολυμπιάδα και Στρατονίκη δεν τους θυμίζουν κάτι?

 Δεν άκουσαν ότι από την «τοξική χαβούζα» της Ολυμπιάδας θα... μολύνονταν όλη η Μεσόγειος και τα κοντινά σ’ αυτήν οικοσυστήματα???

Δε έμαθαν ότι από τη Στρατονίκη θα αρχίσει η «καθίζηση» της ευρασιατικής λεκάνης, η οποία σα ντόμινο θα... συμπαρασύρει σε αστάθεια όλες τις τεκτονικές πλάκες της γης???


Παπαγάλοι του «παρατηρητηρίου...» στην Αμερική δεν τους ενημέρωσαν, ότι ανάμεσα στα παράξενα αντικείμενα που «προσγειώθηκαν» τους τελευταίους μήνες στις Σκουριές, οι... ανεξάρτητοι ερευνητές του «παρατηρητηρίου...» εντόπισαν μέσα σ' αυτά μια βιολογική βόμβα... κολοσσιαίας ισχύος; Ποια είναι αυτή;  Η  «βόμβα περδότοφ»!!!

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Μην κοιτάτε που οι ανεξάρτητοι επιστήμονες του «παρατηρητηρίου...» είναι σεμνοί και μετρημένοι και δε θέλουν να τρομοκρατήσουν περισσότερο την ανθρωπότητα. 


Σ΄αυτήν τη βιολογική τουαλέτα, όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές, οι «εξωγήινοι» συλλέγουν εδώ και δύο μήνες όλα τα οργανικά απόβλητα. Τα μεταφέρουν στα λευκά κοντέινερ, όπου τα έχουν εγκαταστήσει ακριβώς δίπλα και κάνουν συνεχείς δοκιμές για την παραγωγή βιοαερίου...


Αυτό το βιοαέριο θα είναι η καύσιμη ύλη για την καταστροφικότερη βόμβα όλων των εποχών. Τη «βόμβα περδότοφ»!!!

Μάλιστα όπως μάθαμε, αυτή η τρομερή ανακάλυψη, άγνωστο πως,  περιήλθε σε γνώση της Microsoft, η οποία θα τη χρησιμοποιήσει στην οικολογική της εκδοχή...

Για την ηλεκτροδότηση του data center, που έχει στο Γουαϊόμινγκ, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών του άνθρακα... Που να ‘ξεραν οι αφελείς, ότι φιρί – φιρί το πάνε να τιναχτούν στον αέρα...  (Δείτε εδώ)


"Τα κοντέινερ των εξωγήινων",
που επιβλήθηκαν τα πρόστιμα της πολεοδομίας
Ας υποθέσουμε, ότι τα γατάκια της NASA, δεν έλαβαν υπόψη τους το «παρατηρητήριο...» κατά κύριο λόγο, λόγω της μη θεσμικής του υπόστασης (κακώς βέβαια...) και κατά δεύτερο λόγο τη Microsoft...  

 Δεν θα έπρεπε να προβληματιστούν από το πρόστιμο, που επέβαλε η πολεοδομία του Δήμου Αριστοτέλη στην «κατασκήνωση των εξωγήινων»,  όπως ρητά απαγορεύει για αντίστοιχες κατασκευές το «παρατηρητήριο...» μέσα από την ερμηνεία που δίνει το ίδιο (!!!) στο πολεοδομικό σχέδιο του 2007 για την ευρύτερη περιοχή της Μ. Παναγίας και ευτυχώς την έκανε δεκτή η πολεοδομία; 

Εξαιρούνται βέβαια οι δικές του κατασκευές μέσα στο δάσος (η γνωστή καλύβα...), καθώς εμπίπτουν στις κείμενες διατάξεις «περί προστασίας του δάσους και ψυχαγωγίας», μέσα σ' αυτό...!


Η παράνομη καλύβα μεν... της "ψυχαγωγίας και της προστασίας του δάσους" δε...
Επί 3 χρόνια δε δέχθηκε έλεγχο από κανένα...
Λέμε ευτυχώς... γιατί η πολεοδομία με το ζήλο και τη φλόγα, που άναψε αίφνης μέσα της και την επιβολή του προστίμου σ’αυτό το αδειοδοτημένο κομμάτι μεταλλευτικού κοιτάσματατος, πάγωσε την παραγωγή και εκπομπή... βιοαερίου από την «πειραματική τουαλέτα» των Σκουριών, αψηφώντας και την προσωρινότητα της κατασκευής της  και του γεγονότος, ότι σε δυο χρόνια από σήμερα θα είναι ανοικτό όρυγμα...


Προδήλως, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας  συνειδητοποίησαν  εγκαίρως, ότι οι «εξωγήινες δυνάμεις» που κατασκήνωσαν στις Σκουριές δεν έχουν στόχο την εξόρυξη του κοιτάσματος, αλλά την κατασκευή της υπόκωφης... βόμβας περδότοφ. 

Άραγε θα καταφέρει να συνετίσει αυτό το πρόστιμο τους εξωγήινους και να σταματήσει εδώ «το κακό» που πάνε να κάνουν σ’ όλο τον πλανήτη, με σημείο αναφοράς τη ΒΑ Χαλκιδική???

Ήδη όπως μαθαίνουμε στη Θεσσαλονίκη... πνίγονται απ' αυτό το βιοαέριο των Σκουριών, αν δε φυσήξει βαρδάρης...
Ποιοί Μάγιας και ποιός Νοστράδαμος...???


Για όλους τους παραπάνω λόγους, είμαστε πολύ σκεπτικοί και προβληματισμένοι με τη ανεύθυνη και βεβιασμένη κίνηση της NASA, η οποία χωρίς να λάβει σοβαρά υπόψη της το μοναδικό και τον πλέον αξιόπιστο φρουρό της ανθρωπότητας, το Ελληνικό «παρατηρητήριο μεταλλευτικής δραστηριότητας» βγαίνει και δίνει λήξη του κόκκινου συναγερμού. 

Τι ξέρουν αυτά τα γατάκια από... καταστροφή και συντέλεια??? Ας συμβουλευτούν πρώτα το «παρατηρητήριο...» ή έστω τους δορυφόρους του. Μόνο αυτοί ξέρουν!

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου