ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

«Λύτρωση» με Αγκάνθο:Ο Άρη, 2-1 τον Πανιώνιο (video)



Βαθιά βαθμολογική… ανάσα πήρε ο Άρης, ο οποίος μπήκε με το… δεξί στο 2013 επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου με «χρυσό» σκόρερ τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Αγγελούδη, αλλά ο Ιστορικός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 42’ με τον Ντούνη. Όμως, τη λύση για το «συγκρότημα» του Λούκας Αλκαράθ έδωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος στην επανεμφάνισή του, σκόραρε στο 79’ και έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, καθώς στο 3’ ο Γουνδουλάκης απείλησε με απ’ ευθείας φάουλ, αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε, ενώ στο 7’ ο Καζναφέρης σέντραρε, αλλά ο Αγγελούδης δεν κατάφερε να μπει στην φάση και έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανιωνίου.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Περιστερίδη, αλλά στο 17’ ο τερματοφύλακας του Ιστορικού μπλόκαρε προ του Γιαννιώτα.
Η υπεροχή του Άρη έφερε… καρπούς στο 29’ με τον Αγγελούδη. Ύστερα από φάση διαρκείας, ο Έλληνας επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας στην μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Περιστερίδη.
Μάλιστα, στο 35’ οι «κίτρινοι» απείλησαν εκ νέου με τον Καραγιάννη, ο οποίος έκανε το σουτ, μια και ο πορτιέρο του Πανιωνίου ήταν εκτός εστίας, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε στο 38’ με τον Σάμαρη, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντούνης έφερε το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα, ο Ρόκας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, Βελλίδης και Γιαννίτσης αδράνησαν και το εκμεταλλεύτηκε ο Ντούνης, ο οποίος με πλασέ από πλάγια θέση, έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος το «συγκρότημα» του Λούκας Αλκαράθ μπήκε πιο δυνατά με στόχο να πιέσει για ένα τέρμα. Μάλιστα, στο 55’ ο Ισπανός τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αγκάνθο στην θέση του Γιαννιώτα, που αποχώρησε με πρόβλημα στο χέρι και δέκα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, καθώς στον αγώνα μπήκαν οι Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος αντί των Αγγελούδη και Σουνά, αντίστοιχα.
Μάλιστα, οι αλλαγές του Αλκαράθ έδωσαν άλλη… πνοή στον Άρη, ο οποίος απείλησε στο 67’ με τον Γιαννίτση, αλλά η κεφαλιά του βρήκε σε ετοιμότητα τον Περιστερίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Αγκάνθο μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει τον Περιστερίδη, άνοιξε την μπάλα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπεσε πάνω του, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.
Η υπεροχή των Θεσσαλονικέων έφερε… καρπούς στο 79’ με τον Αγκάνθο. Συγκεκριμένα, ο Οικονομόπουλος πήρε τις κόντρες από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Ισπανός επιθετικός με κεφαλιά μέσα από την «καρδιά» της άμυνας του Ιστορικού έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα για τον Άρη.
Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει άμεσα την εστία του Βελλίδη, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο 2013 και να πάρουν σημαντική βαθμολογική… ανάσα.
Δείτε το βίντεο του αγώνα απο εδώ.
http://www.dailymotion.com/video/xwiqbd_yyyy-yyyyyyyyy-2-1-hl_sport#.UOm7MW8z1yI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου