ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Παναθηναϊκός: Μπουμ… και κάτω!


Παναθηναϊκός: Απομακρύνεται η πεντάδα | onsports.gr
Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έκανε ο Παναθηναϊκός στο 2013 και πλέον μπαίνει σε… περιπέτειες, καθώς ο στόχος των play off μοιάζει να χάθηκε.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν προβλήματα στο σκοράρισμα, ενώ πλήρωσαν ακριβά τα προσωπικά λάθη στην άμυνα. Και πλέον είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, οχτώ βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού που μπορεί να γίνουν και πέντε. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα βαθμούς, ωστόσο το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο με σούπερ ντέρμπι (Γιάννινα-Πανθρακικό-Ατρόμητο) ενώ τα οικονομικά προβλήματα δεν επιτρέπουν δυναμική ενίσχυση. Εξάλλου, πρώτα θα γίνουν αποδεσμεύσεις και μετά μεταγραφές, με τον χρόνο που μεσολαβεί ωστόσο για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, να είναι καθοριστικός για την πορεία της ομάδας.
Η ομάδα του Ρότσα καλείται τώρα να ανασυνταχθεί άμεσα, προκειμένου να παρουσιαστεί βελτιωμένος την Τετάρτη (9/1, 20:00) στο κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Αν θέλουν οι «πράσινοι» να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να διατηρήσουν έναν στόχο ζωντανό, θα πρέπει να πάρουν τη νίκη με σκορ πρόκρισης!!!!!!!!!!  επί της χανιώτικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου