ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Συγκλονιστικο βιντεο αποληθωμενο μαμούθ 10.000 χρονων βρέθηκε με το αίμα στις φλέβες! (pics)

Ο σκελετός μιας μαμούθ 10.000 χρωνων είχε βρεθεί με το αίμα ακόμα στις φλέβες της, - την ενίσχυση των πιθανοτήτων ενός κλώνου στυλ Jurassic πάρκο του θηρίου.
Το αρχαίο θηρίο βρέθηκε στο αρχιπέλαγοςNovosibirsk στα ανοικτά της βόρειας ακτής της Σιβηρίας.
Όταν έκπληκτοι ερευνητές από την κορυφή Γιακούτσκ Πανεπιστήμιου έσπρωξαν τα ερείπια με πάγο το αίμα έρεε έξω.
Μια συμφωνία έχει υπογραφεί για να δώσουν επιστήμονες στη Νότια Κορέα αποκλειστικά δικαιώματα για την κλωνοποίηση του μαμούθ.

Hwang Woo Suk, ένας επιστήμονας βλαστικών κυττάρων ο οποίος δημιούργησε το πρώτο κλωνοποιημένο σκυλί του κόσμου το 2005, δήλωσε ότι μόλις οι ιστοί είχαν υποστεί επεξεργασία σε μια πυρηνική διαδικασία μεταφοράς, τα αυγά θα πρέπει να εμφυτεύονται στη μήτρα ενός ζωντανού ελέφαντα για 22-μηνών της εγκυμοσύνης.
Semyon Γκριγκόριεφ, πρόεδρος του Μουσείου του πανεπιστημίου των μαμούθ και επικεφαλής της αποστολής, δήλωσε: «Τα θραύσματα των ιστών των μυών, το οποίο έχουμε βρεθεί έξω από το σώμα, έχουν ένα φυσικό κόκκινο χρώμα του νωπού κρέατος.
Expedition ... θραύσματα του μυϊκού ιστού που βρέθηκαν

"Ο λόγος για μια τέτοια συντήρηση είναι ότι το κάτω μέρος του σώματος στηρίζεται σε καθαρό πάγο, και το άνω τμήμα βρέθηκε στη μέση της τούνδρα.
«Βρήκαμε έναν κορμό χωριστά από το σώμα, το οποίο είναι το χειρότερο διατηρημένο τμήμα».

Η θερμοκρασία ήταν δέκα βαθμούς Κελσίου κάτω από το μηδέν, όταν το μαμούθ βρέθηκε, έτσι η ανακάλυψη των υγρών του αίματος ήταν ένα σοκ.
Κλώνος ... οι επιστήμονες είναι ενθουσιασμένοι για τη δυνατότητα νέου Wolly μαμούθ
Οι επιστήμονες είναι ενθουσιασμένοι για τη δυνατότητα νέου Wolly μαμούθ.

Grigoriev, δήλωσε: «Μπορεί να υποτεθεί ότι το αίμα των μαμούθ είχαν κάποια κρυο-προστατευτικές ιδιότητες.
«Το αίμα είναι πολύ σκοτεινό, διαπιστώθηκε σε κοιλότητες πάγου κάτω από την κοιλιά και όταν έσπασε αυτές τις κοιλότητες, με πένα, το αίμα ήρθε τρέχοντας έξω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου