ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ


Τα χαμόγελα περίσσευαν… και αποτελούν προάγγελο συμφωνίας. Το δείπνο του Χουμπ Στέφενς με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/6) και πλέον την Πέμπτη (13/6), στο ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη, αναμένεται να «σφραγιστεί» η συμφωνία των δύο πλευρών.


Ο Ολλανδός τεχνικός δείπνησε στο «Μακεδονία Παλλάς» με τους Ζήση Βρύζα και Γκέρμαν Τσιστιακόφ (στο ξενοδοχείο ήταν και οι Μαρία Γκοντσάρεβα και Γιώργος Γεωργιάδης) και συζήτησαν πολλά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, το πλάνο της νέας σεζόν και διάφορες λεπτομέρειες.
Κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο, τα χαμόγελα ήταν πολλά, αλλά διάθεση για δηλώσεις δεν υπήρχε. «Θα φανεί αν πήγε καλά η συνάντηση. Αν υπάρχει κάτι οριστικό θα σας ενημερώσουμε», ήταν η λιτή ατάκα του Ζήση Βρύζα, ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι.

Ηρθε ο Στέφενς
Πλέον, ο Στέφενς θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη (13/6), όταν και θα φτάσει στην πόλη ο Ιβάν Σαββίδης, θα συναντηθεί με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα είναι το τελικό ραντεβού που θα «σφραγίσει» τη συνεργασία τους.
Το κόλπο γκρόσο στο θέμα προπονητή είναι έτοιμος να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Εχοντας αναλάβει αποκλειστικά, τις τελευταίες μέρες, την εύρεση του διαδόχου του Γιώργου Δώνη, μετά την απόρριψη του Ντομίνγκος Πασιένσια, δείχνει έτοιμος να «κλείσει» τον Χουμπ Στέφενς!
Ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (12/6) στη Θεσσαλονίκη! Η παρουσία του είναι δεδομένη - όχι σαν την αμφισβήτηση που υπήρχε με τον Πορτογάλο - καθώς εθεάθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μάλιστα τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του «δικέφαλου»!
Ετσι, όλα δείχνουν ότι ο 59χρονος τεχνικός, που είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν απολύθηκε από την Σάλκε, ήρθε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τις επαφές με τον ΠΑΟΚ και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Λίγες ώρες νωρίτερα, άλλωστε, ολλανδικό δημοσίευμα τον εμφάνιζε θετικό να πει «ναι» στον «δικέφαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου