ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Στην κορυφή τα "τρομερά μωρά" του ΠΑΟΚ Κ-11 (video)

30753_2
Η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και απόδειξη είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα Κ 11 του ΠΑΟΚ του διεθνούς τουρνουά  "Lokoball 2013". 

Στον τελικό ο "Δικέφαλος" επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι της Μπάλτικα Καλίνιγκραντ (1-1 το σκορ στη λήξη της κανονικής διάρκειας).



Ετσι, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη τροπαιούχος του διεθνούς τουρνουά "Lokoball 2013" που έγινε στη Μόσχα για ομάδες Κ11, γεγονός που, φυσικά, αποτελεί δικαίωση των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στα τμήματα υποδομής του '"Δικεφάλου".
Θυμίζουμε, ότι στο τουρνουά συμμετείχαν 20 ομάδες, που προκρίθηκαν στην τελική φάση έχοντας δώσει δύσκολους προκριματικούς αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν συνολικά 2.500 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002!
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε απ’ τον όμιλο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, τα προκριματικά του οποίου έγιναν στην Αλμπένα της Βουλγαρίας, όπου τα "τρομερά μωρά" του Δικεφάλου διέλυσαν 7-1 την τουρκική Γαλατάσαραϊ, 8-0 τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας, 7-1 τη σερβική Ραντνίσκι Νις, 2-0 τη Ντιναμό Κιέβου και 4-0 τη ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου…
Στον δρόμο προς τον τελικό της Μόσχας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-1 της Σπαρτάκ Ναλχίκ (Ρωσία), 2-1 της Σιμπέρια Νοβοσιμπίρσκ (Ρωσία), ενώ έμεινε στο 1-1 με την Ντιναμό Μπριανσκ (Ρωσία). Στον προημιτελικό επικράτησε 2-1 της Ακαδημίας Σαμάρα, ενώ στον ημιτελικό πέρασε το εμπόδιο της Ντιναμό Μόσχας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου