ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

"Κράζουν" και πάλι τον Παπαδόπουλο οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Στον Κυριάκο Παπαδόπουλο επιτίθενται για άλλη μία φορά οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Φαίνεται ότι οι φίλοι των ερυθρόλευκων δεν αντέχουν τις δηλώσεις αγάπης του νεαρού άσου για τον ΠΑΟΚ και... στάζουν χολή με κάθε ευκαιρία. Διαβάστε το χαρακτηριστικό κείμενο που "ανέβηκε" πριν λίγο στον ιστότοπο "gavros.gr":
Πριν λίγες ημέρες φωτογραφιζόταν με την φανέλα του μπασκετικού ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Πρέλεβιτς. Τώρα που η ομάδα του η Σάλκε θα αντιμετωπίσει την ομάδα της καρδιάς του –όπως συνεχίζει να λέει δεξιά και αριστερά- δεν άντεξε και σε συνέντευξή του στο επίσημο περιοδικό των «βασιλικών μπλε», μας υπενθύμισε ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της μπουγάτσας!

Αντί να σεβαστεί ότι ο Ολυμπιακός τον ανέδειξε σαν παίκτη και του χρωστάει πολλά για την πορεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής, συνεχίζει να προκαλεί αηδία με την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του. Τι να πει κανείς; Οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ φταίνε, που τον βράβευσαν κιόλας πέρυσι στην πρεμιέρα του Champions League στο Καραϊσκάκη.
Μία μπουγάτσα με κιμά έπρεπε να του δώσουν! Παπαδόπουλε, μήπως την Τετάρτη θες να παίξεις επιτέλους με τον ΜΠΑΟΚ; Έχει καταντήσει κουραστικό τις τελευταίες ημέρες να μας λες για την ομάδα με τα δυο πρωταθλήματα στην Ελλάδα!!!
Η φωτογραφία που βλέπετε έχει ξανά χρησιμοποιηθεί, όταν ο ίδιος πόζαρε περήφανος πριν μερικές ημέρες. Την ξανά βάζουμε για να δείτε πόσο αχάριστος είναι και πόσο αηδία προκαλεί πλέον στους οπαδούς του Θρύλου!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αχάριστος:
Για τον αν είναι χαρούμενος που για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Champions League, αντιμετωπίζει ελληνική ομάδα:
«Ειλικρινά όχι! Η Σάλκε είναι το νούμερο 1 για εμένα τώρα, αλλά είναι γνωστό ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ! Μεγάλωσα έτσι και συμπαθώ αυτή την ομάδα. Δεν κρύβω ότι και τώρα βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση και είναι η ομάδα μου. Θα προτιμούσα να περάσουν και οι δυο ομάδες στους ομίλους».
Για το ποια ομάδα θα υποστηρίζει η οικογένειά του:
«Έχουν το ίδιο συναίσθημα με εμένα. Όλοι είναι ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και φυσικά Σάλκε στην Γερμανία. Είναι σίγουρο ότι δεν θα δυσαρεστηθούν με οποιοδήποτε αποτέλεσμα».
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου