ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- Παρί Σεν Ζερμέν 1-4 (Ακόμα "τσιμπούκια" παίρνουν) video


Από ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε ένα και δικαιούταν τρία γκολ, ο Ολυμπιακός βίωσε έναν πρωτοφανή εφιάλτη, στην επανάληψη, γνωρίζοντας τη συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1.
Η ανεξήγητη καθίζηση των πειραιωτών που ήταν ολοφάνερο ότι ξέμειναν από δυνάμεις, έδωσε το δικαίωμα στους Γάλλους να μετατρέψουν ένα κατά τα φαινόμενα δύσκολο για εκείνους βράδυ, σε υγιεινό περίπατο, αφού και τους τρεις βαθμούς πήραν και επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν την ποιότητα και τα αστέρια, για να εκμεταλλεύονται σε απόλυτο βαθμό και το παραμικρό λάθος της αντίπαλης άμυνας.
Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός στο καλό του πρώτο 45λεπτο, από τα καλύτερά του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε στο 1-1, ήταν απόλυτα φυσιολογικό ο Ζλάταν, ο Μότα και η παρέα τους να κάνουν ό,τι ήθελαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Η εξέλιξη του αγώνα
Δαιμονιώδης ήταν ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, παίρνοντας ενέργεια από τους οπαδούς του και πίεσε για να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα που θα του έδινε άλλη ψυχολογία. Μάλιστα, στο 1’ ο Βάις είχε δοκάρι από προσπάθεια από τον άξονα, ενώ ο Σλοβάκος απείλησε και πάλι στο 12’ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν σε έντονο ρυθμό και στο 15’ είχαν νέο δοκάρι με τον Φουστέρ.
Όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, η Παρί έδειξε την… αξία της στον αγωνιστικό, καθώς ο Ιμπραΐμοβιτς πέρασε εξαιρετική κάθετη στον Μάξουελ, αυτός έκοψε στον Καβάνι και σε κενή εστία, άνοιξε το σκορ στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή της στα καρέ του Ρομπέρτο.
Οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Βάις από τα δεξιά, ο οποίος… διέλυσε την άμυνα της Παρί και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Σιρίγκου έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Η Παρί πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και… κατασκηνώθηκε στην εστία του Ρομπέρτο ή καλύτερα, ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε την ευκαιρία στο «συγκρότημα» του Λοράν Μπλαν να κάνει ότι… θέλει στον αγωνιστικό χώρο.
Απείλησε από τον άξονα, αλλά και από τα πλάγια, αλλά… σκότωσε τους «ερυθρόλευκους» από τις στημένες φάσεις και συγκεκριμένα από τα κόρνερ, φανερώνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις αδυναμίες των Πρωταθλητών Ελλάδας στο κέντρο της οπισθοφυλακής.
Τρία τέρματα για τους Γάλλους στο δεύτερο μέρος και τα τρία ήταν… καρμπόν. Αρχικά, στο 68’ ο Λαβέτσι εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Τιάγκο Μότα στην «καρδιά» της άμυνας του Ολυμπιακού έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Γάλλους, κάτι που έκανε και στο 73’ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τους ίδιους πρωταγωνιστές.
Η Παρί δεν σήκωσε το… πόδι από το γκάζι, ο Ρομπέρτο προσπάθησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, αποκρούοντας το πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς στο 82’, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μαρκίνιος με κεφαλιά, έπειτα από νέο κόρνερ, από τα δεξιά αυτή τη φορά, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.



Αφιερωμένο από το blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου