ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλαγές αναμένονται στο Europa League της επόμενης περιόδου

Στη συνέλευση που πραγματοποίησε η UEFA για το Europa League, βρέθηκαν ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 
Στο workshop της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θέμα συζήτησης αποτελούσε η αναβάθμιση της διοργάνωσης. Πολλές αλλαγές θα υπάρξουν από την ερχόμενη σεζόν, 2014-2015, οι οποίες θα κάνουν τη διοργάνωση πιο ανταγωνιστική.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της, όσων αφορά τις αλλαγές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν στο workshop της UEFA και σας ενημερώνει για τις βλέψεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Οπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της UEFA, Ντέιβιντ Φάρελι την τελευταία διετία γίνεται μια γιγάντια προσπάθεια για την αναβάθμιση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογική διοργάνωσης που γίνεται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας.
Ετσι, μετά την επιτυχία που είχε το περυσινό media workshop για τους συλλόγους που συμμετείχαν στο Champions League, αποφασίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να ακολουθηθεί το ίδιο παράδειγμα και για τους συλλόγους που μετέχουν στη φάση των ομίλων του Europa League.
Το διήμερο 5-6 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας εκπρόσωποι των τμημάτων επικοινωνίας των 48 συλλόγων που μετέχουν στη φάση των ομίλων του Europa League.
Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στο πρώτο workshop για το Europa League ήταν η αναβάθμιση της διοργάνωσης σε όλους τους τομείς και οι αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν από τους συλλόγους. Στην εφετινή διοργάνωση μετέχουν ομάδες από 27 χώρες γεγονός που της επιτρέπει να χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό "Europa" και αυτός να τη χαρακτηρίζει κυριολεκτικά...
Η σταδιακή αναβάθμιση της διοργάνωσης αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φροντίζει να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη φάση των ομίλων ολοένα και περισσότεροι σύλλογοι που θα εκπροσωπούν περισσότερες χώρες. Ετσι, για παράδειγμα οι ομάδες που θα κατακτούν το Kύπελλο στις χώρες της κατάταξης 1-12 της ειδικής βαθμολογίας της UEFA θα έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στη φάση των ομίλων.
Επιπλέον θα υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό μπόνους για τον νικητή της, το οποίο θα είναι η συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου! Ο πρώτος νικητής που ενδέχεται να επωφεληθεί απ' το συγκεκριμένο μπόνους θα είναι ο κάτοχος του τροπαίου της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2014-15) της οποίας ο τελικός του Europa League θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία.
Το σχέδιο της UEFA έχει δρομολογηθεί και από τη στιγμή που ακολουθείται το επιτυχημένο μοντέλο του Champions League, είναι βέβαιο ότι και το Europa League θα αποκτήσει σύντομα ανάλογη αίγλη. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που μέσω της κεντρικής εμπορικής διαχείρισης γίνονται σημαντικές προσπάθειες να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα έσοδα. Στόχος μεταξύ άλλων είναι να καταστεί η διοργάνωση σχετικά ελκυστική ακόμη και για τις ομάδες των "μεγάλων" πρωταθλημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου