ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Υποκλίνονται στον "παγκόσμιο" Σαμαρά (video)

hat-trick  του Αρναιώτη Γιώργου Σαμαρά στον αγώνα με την Κιλμάρνοκ.    

Πέτυχε τρία γκολ στη νίκη της Σέλκιτ επί της Κιλμάρνοκ με 5-2 και έκανε τον Τύπο και τον προπονητή του να αποκληθούν στην «παγκόσμια κλάση» του.
Ο Γιώργος Σαμαράς φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Σκωτία ως η απειλή για την Μπαρτσελόνα λόγω του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Τimες του Λονδίνου, στην έκδοση της Σκωτίας αναφέρουν: «ο Γιώργος Σαμαράς είναι έτοιμο να κάνει το σήμερα (του πανηγυρισμού του) και πάλι στην Ευρώπη».
Κάτι ανάλογο αναφέρουν και άλλες εφημερίδες και ιστοσελίδες όπως η Daily record, η οποία αναφέρεται στις δηλώσεις του προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον.
«Πιστεύω ότι ο Σαμαράς ήταν παίχτης παγκόσμιας κλάσης στο γήπεδο. Η ανταγωνιστικότητα του σκοτσέζικου πρωταθλήματος είναι συζητήσιμη, αλλά ένας παίχτης που κάνει τόσα σ' έναν αγώνα, τότε μπορεί να χαρακτηριστεί ως παγκοσμίου επιπέδου. Ήταν θαυμάσιος κι έδειξε την εξαιρετική του ποιότητα ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα τρία τέρματα που σημείωσε, αλλά ακόμη κι αν δεν τα κατάφερνε θα έλεγα ότι η συνολική απόδοσή του ήταν καταπληκτική», δήλωσε ο Λένον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου