ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

"Πρώτος στην κατηγορία των 1600 κ.εκ.ο Αρναιώτης Κουμποτής Δημήτρης"

Σε προεδρικά χέρια φέτος το "Κύπελλο Βορείου Ελλάδος"

Δημήτρης Κουμποτής και Σάββας Μαυρομάτης, πλήρωμα ενός παλιού αλλά δυναμικού Πεζό 106 που κατάφεραν φέτος να κατακτήσουν το κύπελλο Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία των 1600 κ.εκ..
Ο πρώτος μέχρι πριν λίγο καιρό πρόεδρος του ΑΟΘ όπου για μια 3ετία μαζί με τους συνεργάτες του αποτέλεσαν την σωσία λέμβο του ομίλου και ο δεύτερος εδώ και αρκετά χρόνια πρόεδρος του ΣΟΑΒΕ του Συνδέσμου Οδηγών Βορείου Ελλάδος.
Φέτος συμμετείχαν στην κατηγορία των 1600 κ.εκ. και συμμετείχαν στους 5 από τους 6 προγραμματισμένους αγώνες του θεσμού όπου με τρεις πρώτες νίκες (ΔΕΘ,Θερμαΐκού και Φίλιππος) και μια τέταρτη κατάφεραν να φέρουν με το μέρος τους το πολυπόθητο έπαθλο που μετά την απονομή που θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου θα κοσμεί τις προθήκες των επάθλων που έχουν κατακτήσει μέχρι τώρα και που δεν είναι καθόλου λίγα.

    "Πριν τρία χρόνια ο ΑΟΘ που κάποτε αποτελούσε την "κορωνίδα" των Λεσχών της χώρας - μας λέει ο Δημήτρης Κουμποτής - βρέθηκε με τρεις από τις τέσσερις ... ρόδες στον γκρεμό και λίγο ήθελε να πέσει στο κενό που "έχασκε¨μπροστά του. 
     Στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε κανείς δεν ανέλαβε τα ηνία του με αποτέλεσμα να χρειασθεί επαναληπτική και ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του ομίλου. Στην δεύτερη λοιπόν και κάτω από πίεση του Γιάννη Ψιφίδη μαζί με κάποια άλλα, έμπειρα και μη παιδιά, αναλάβαμε τον ΑΟΘ αφήνοντας δουλειές, οικονομικά, σπίτια και οικογένειες σε δεύτερη μοίρα και βάζοντας στόχο την σωτηρία του ΑΟΘ και τίποτα άλλο.
    Εδώ πρέπει να σας πω ότι ήμουν ιδιαίτερα τυχερός στην επιλογή των συνεργατών μου που φάνηκαν πολύ περισσότερο ικανοί απ' ό,τι περίμενα.
    Και όπως είχαμε δεσμευτεί στα μέλη του ΑΟΘ ότι η θητεία μας θα ήταν ή αν θέλετε καλύτερα η δική μου παρουσία για μια 3ετία, ολοκληρώσαμε το έργο μας, βάζουμε τον όμιλο και πάλη σε μια καλή κατάσταση και παραιτήθηκα ικανοποιημένος, θέλω να πιστεύω, από το έργο που κάναμε.
    Ο Σάββας Μαυροματίδης είναι πρόεδρος του ΣΟΑΒΕ εδώ και αρκετά χρόνια όταν και ο ίδιος ανέλαβε έναν σύνδεσμο με αρκετά προβλήματα που όμως σήμερα, μαζί με τους συνεργάτες του καμαρώνουν για το ύψος που κατέχει ο ΣΟΑΒΕ ανάμεσα σ' αυτό που λέγετε προβολή και κυρίως οργάνωση εξοπλιστικών αντικειμένων, αφού ο σύνδεσμος διαθέτη ηλεκτρονικό εξοπλισμό που δεν έχει κανένας στην χώρα. 
    Ο ΣΟΑΒΕ δεν είναι όμως μόνο εξοπλισμένος με μηχανήματα που έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν ζωντανά με άμεση ανταπόκριση όλους τους αγώνες αυτοκινήτων. Ο ΣΟΑΒΕ δεν έχει μονό ραδιοφωνικό σταθμό που κι αυτός μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη κάποιου αγώνα.        Έχει την δυνατότητα να κάνει πράξει δε κάθε οργάνωση να πληροφορεί με απόκλιση δετερολέπτου τον - οποιοδήποτε ζητά να μάθει το κάθε τι γύρω από την εξέλιξη του αγώνα.
    Ο Σάββας μιλάει γι αυτήν την προσπάθεια του ΣΟΑΒΕ με πάθος λες και το ζει αυτή την στιγμή.
    Σε όλα αυτά σημαντική βοήθεια είχαμε και έχουμε από την αδελφή μου που έχει μάστερ στο θέμα, αλλά και από τους εθελοντές μας που οι γνώσεις τους "βγάζουν" μάτια στους.. κατέχοντες".
Για να καταλήξει: "Σήμερα ο ΣΟΑΒΕ αποτελεί πανελλήνιο πρότυπο, κάτι για το οποίο ήμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. 
    Χαιρόμαστε όταν μας προσκαλούν διάφορες λέσχες που οργανώνουν αγώνες για να τους βοηθήσουμε με τα ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτουμε.
    Και όλα αυτά τα κάνουμε αφιλοκερδώς γιατί βοηθούν στην προβολή των προσπαθειών που κάνουν οι αγωνιζόμενοι, προκειμένου να κρατήσουν το σκορ σε ένα ύψος, χρηματοδοτώντας οι ίδιοι τη διατήρησή του, αφού κακά τα ψέματα, κοντά στα τόσα δύσκολα, έρχεται και η απουσία των χορηγών που την χρειάζονται".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΜΠΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου