ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τα 34 γκολ του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο (video)


Την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 34 γκολ είχε στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί.


Το καλύτερο πρώτο γύρο της ιστορίας του έχει κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Βέβαια με 10 βαθμούς διαφορά η κατάκτηση του πρωταθλήματος φαντάζει και είναι κάτι μακρινό, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν να το παλεύουν προκειμένου να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, με δεύτερο στόχο αναφορικά με το πρωτάθλημα, την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ.
Το... μεγάλο όπλο της ομάδας του Χουμπ Στέφενς είναι η επίθεση, η οποία καλείται πολλές φορές να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, ειδικά από την στιγμή που τις περισσότερες φορές ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ. Συνολικά ο «δικέφαλος» έχει σκοράρει 34 φορές, έχοντας την δεύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ είναι ο μεσοεπιθετικός Λούκας με 6 και τον ακολουθεί ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ με 5. Όσον αφορά τις γραμμές η άμυνα έχει βάλει συνολικά 7, η μεσαία γραμμή 19 (μαζί με τα 6 του Λούκας) και οι επιθετικοί Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης 7 (ο Νέτσιντ δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα). Στο παρακάτω βίντεο δείτε όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου