ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

"Ο Ενό του ΑΓΙΑΞ κοντά στον ΠΑΟΚ"


Ο Μάρτενς δεν είναι ο μοναδικός παίκτης από το ολλανδικό πρωτάθλημα, ο οποίος είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει και δεύτερος! Πρόκειται για τον 27χρονο Καμερούνιο Εγιόνγκ Ενό, που ανήκει στον Άγιαξ και είναι κοντά στον Δικέφαλο!


Με τον ποδοσφαιριστή και τον Άγιαξ υπάρχει συμφωνία να έρθει στη Θεσσαλονίκη δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με ένα μικρό αντίτιμο και να έχει ο ΠΑΟΚ το δικαίωμα να τον αγοράσει το καλοκαίρι, αν μείνει ευχαριστημένος, σύμφωνα με το inpaok.com.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όπως είναι αυτονόητο, είναι επιλογή του Χουμπ Στέφενς, που τον γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς ο Ενό αγωνίζεται στον Άγιαξ από το 2008.
Πρόκειται για αμυντικό χαφ – τρεχαντήρι, χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές αρετές, αλλα με πολλές δυνάμεις. Τον είχαμε δει στον αγώνα του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ, καθώς είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι, που είχε λήξει 1-1 τον Ιούλιο του 2010, αλλά όχι και στην ρεβάνς της Τούμπας (1-1).
Η καριέρα του Ενό ξεκίνησε καθοδική πορεία την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα να κοπει από το ρόστερ του Άγιαξ. Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν με προβλήματα, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε 2,5 μήνες εκτός. Όταν έγινε καλά, δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ, όπου έκανε εννιά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλησε να τον κρατήσει και τον επέστρεψε στον Άγιαξ.
Φέτος είναι εκτός πλάνων, υποβιβάστηκε στην 2η ομάδα, που παίζει στην 2η Εθνική της Ολλανδίας, όπου έχει εννιά συμμετοχές μέχρι τώρα σε 22 αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου