ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στη τελική ευθεία η πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής- Ξεκίνησαν οι διαδικασίες με τον Έλληνα εκπρόσωπο του ιρανικού ομίλου


Το γεγονός πως η πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην τελική ευθεία γνωστοποίησε η διοίκηση του συλλόγου με επίσημη ανακοίνωση. 


Οι ιθύνοντες της "κυανόλευκης" ΠΑΕ ενημέρωσαν πως  ξεκίνησαν οι διαδικασίες πρόσκλησης και έκδοσης βίζας των ανθρώπων του ιρανικού Ομίλου που θα ολοκληρώσουν την αγοροπωλησία και αναμένονται στις 27 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός ελεγκτής και ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ομίλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ηρακλής  ενημερώνει ότι  η διαδικασία πώλησης της, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς μετά την αποστολή των οικονομικών στοιχείων από την ΠΑΕ στον όμιλο εταιριών ιρανικών συμφερόντων που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Ηρακλή, δόθηκε η έγκριση από την πλευρά του αγοραστή για να προχωρήσει η διαδικασία της αγοροπωλησίας.
Ήδη σήμερα με την παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του ιρανικού Ομίλου στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, ξεκίνησαν οι διαδικασίες πρόσκλησης και έκδοσης βίζας των ανθρώπων του ιρανικού Ομίλου που θα ολοκληρώσουν την αγοροπωλησία και αναμένονται στις 27 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός ελεγκτής και ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ομίλου.
Οι εκπρόσωποι του αγοραστή θα κάνουν τον τελικό έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής και θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις με Καβάλα και ΠΑΟΚ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου