ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

"Αφιέρωμα στον Αρναιώτη Δημήτρη Κουμποτή"

Πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος 2013 στα 1600 κ.εκ..

   Ο Δημήτρης Κουμποτής γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1961 στην Αρναία που όπως φαίνεται  υπεραγαπά αφού δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει καθαρά.



   Μετά τις βασικές του σπουδές στη Θεσσαλονίκη όπου φοίτησε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή που σήμερα υπάρχει κάτω από τον τίτλο "Πανεπιστήμιο Μακεδονίας".
   Μαθητής του Λυκείου ακόμη, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθεί τους αγώνες αυτοκινήτων και ειδικότερα μάλιστα το τότε διεθνές ράλι Χαλκιδικής που κατα διαστήματα φιλοξενούσε μεγάλα ονόματα του σπορ.
   Έτσι σε ηλικία μόλις 19 χρονών, ο συμπατριώτης του Πασχάλης Κεχαγιάς τον "χρίζει" συνοδηγό του και παίρνει (1980) το βάπτισμα του αγώνα με ένα NISSAN. Από κει και μετά και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (2001) τρέχει στους αγώνες σαν συνοδηγός δίπλα σε γνωστά ονόματα όπως αυτά του Λάκη Βαλασίδη, Κλέονα Ζάχου, Ηλία Καμπουρίδη και του Σάββα Παπαντωνίου.
   Απο το 2001 και μέχρι το 2007 τρέχει σαν οδηγός, μέχρι την στιγμή που γνωρίζετε με τον Σάββα Μαυροματίδη για τον οποίο λέει "κατάλαβα αμέσως ότι είχα να κάνω με έναν άνθρωπο νοικοκύρη, προγραμματισμένο για τις κινήσεις του μεθοδικό και το κυριότερο υπεύθυνο. Και στις όπως διαπιστώνετε δεν έπεσα καθόλου έξω".
   Η πρώτη χρονιά με τον Σάββα σαν συνοδηγό μας φέρνει και την μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία μας που ήταν η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου στην κατηγορία μας, κάτι που συνοδεύτηκε και από το αντίστοιχο κύπελλο της Βορείου Ελλάδος.
   Τα 1600 κ.εκ. που είναι η κατηγορία συμμετοχής του Πεζό 106 είναι η φετινή κατάκτηση του τίτλου στη Βόρεια Ελλάδα, κάτι που δεν οφείλετε αποκλειστικά και μόνο σ' αυτόν και τον Σάββα, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι δικαιούστε ο συνάδελφος και φίλος μηχανικός μας - όπως δηλώνει ο Δημήτρης - Χρήστος Κωνσταντίνου που με τους συνεργάτες του καταφέρνει να κρατάει σε υψηλή στάθμη το "κουρασμένο" αλλά αχτύπητο αυτοκίνητό τους.
   Στις ευχαριστίες του δεν παραλείπει να περιλάβει και την εταιρία "Γερμανός" με την οποία συνεργάζεται σαν αντιπρόσωπος της στη Θεσσαλονίκη, για την πολύτιμη παρουσία της στην αγωνιστική του προσπάθεια. Και φυσικά η οικογένειά του που του συμπαραστέκεται μόνιμα.... αδιαμαρτύρητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου