ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

"Απίστευτο κι όμως αληθινό: Προτάθηκε για τον ΠΑΟΚ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος"



Πώς το όνομα του Χριστοδουλόπουλου ενεπλάκη στα μεταγραφικά του "Δικεφάλου" και γιατί δεν έγινε κίνηση αγοράς του από τη Μπολόνια.




Μετά το αδιέξοδο που παρατηρείται στην προσπάθεια απόκτησης από τώρα του Μάαρτεν Μάρτενς (ο Βέλγος εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ΑΖ και το καλοκαίρι να αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του) ο ΠΑΟΚ εξετάζει και άλλες λύσεις.
Μία από αυτές που προτάθηκε και μάλιστα υπό μορφή αγοράς είναι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τη Μπολόνια. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" ενημερώθηκαν πώς με ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ η Μπολόνια ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, ωστόσο η συζήτηση δεν προχώρησε για δύο λόγους.
Ο βασικός είναι πώς ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που άρχισε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ δεν πληροί τα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει ο Στέφενς (ο Ολλανδός τεχνικός θέλει ένα καθαρόαιμο δεκάρι) και ο δεύτερος, πώς υπάρχει ένα παρελθόν στη σχέση του με μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ που δημιουργεί αρνητικό κλίμα.
Αξίζει να σημειωθεί πώς, ο εφόσον προχωρούσε η συζήτηση βάσει της πρότασης που ήρθε από γραφείο ατζέντηδων, πρόθεση του Χριστοδουλόπουλου ήταν να ζητήσει ένα συμβόλαιο 3,5 ετών.   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου