ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανησυχία στην ΑΕΚ για το αν θα προλάβει να ξαναγίνει ΠΑΕ

Ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση της ΑΕΚ στη διαμάχη κόντρα στην οικογένεια Ψωμιάδη Χάρης Οικονομόπουλος είχε ζητήσει εδώ και μήνες τη διακοπή εκκαθάρισης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και τελικά την πέτυχε. Τη στιγμή που αναμένεται η εκδίκαση της κύριας αγωγής που έχει καταθέσει με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, ....
την Τετάρτη εκδόθηκε δικαστική απόφαση που βάζει προσωρινό «φρένο» στη διαδικασία εκκαθάρισης στην οποία έχει μπει η ΠΑΕ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αβεβαιότητα στο μέλλον του Συλλόγου.

 Ένα από τα σημαντικά θέματα για τα οποία φαίνεται πως υπάρχει ανησυχία, είναι το κατά πόσο θα... προλάβει η ΑΕΚ να γίνει εκ νέου ΠΑΕ, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο (σύμφωνα με την ισχύουσα διάταξη δεν μπορεί να λάβει μέρος ως ερασιτεχνικό σωματείο). 

Σύμφωνα λοιπόν με διακεκριμένους νομικούς και όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, η ΑΕΚ έχει ακόμα αρκετά χρόνο στη διάθεσή της. Η πλειοψηφία υποστηρίζει πως θα μπορεί να καταθέσει τα τελευταία έγγραφα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με το φετινό δεδικασμένο της περίπτωσης της Ζακύνθου, «παίζει» και το ενδεχόμενο της... παράτασης (η επτανησιακή ομάδα πήρε έξτρα χρόνο για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που είχε).
Πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου