ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο Βασιλακάκης στον Πανσερραϊκό

Καμία έκπληξη στο θέμα προπονητή στα «λιοντάρια», με τον έμπειρο Θρακιώτη τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία με στόχο το χτίσιμο ανταγωνιστικής ομάδας και την άνοδο.


Και το όνομα αυτού... Κώστας Βασιλακάκης. Ο καταξιωμένος τεχνικός, με αρκετές ανόδους στο παλμαρέ του, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, Παναγιώτη Χαλκίδη, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τον ήθελαν στα βασικά φαβορί για τον πάγκο του Πανσερραϊκού. 
Ο Θρακιώτης προπονητής, με θητεία ακόμα σε Καβάλα, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Προσοτσάνη και Πανδραμαϊκό, αναλαμβάνει να οδηγήσει τα «λιοντάρια» στη Football League.
«Φαβορί... αυτόματα»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με τους Σερραίους, ο Βασιλακάκης ανέφερε στο dokari.gr: «Είναι τιμή για οποιονδήποτε προπονητή να δουλέψει σε αυτή την ομάδα, άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής. 
Μετά τη Δόξα Δράμας και την Καβάλα θα δουλέψω και στην τρίτη μεγάλη ομάδα της ανατολικής Μακεδονίας. Στόχος μας είναι η άνοδος, οτι δεν ήρθε πέρυσι. Με το όνομα και τη φανέλα, είμαστε αυτόματα φαβορί.
 Ο Πανσερραϊκός όμως οφείλει να το δείξει και στην πράξη. Να μη μείνουμε στα λόγια. Να γίνει συλλογική προσπάθεια και σωστές επιλογές στο ρόστερ. Περισσότερα θα πούμε προσεχώς

http://grasidi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου