ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Δυσκολεύεται ο Καλαϊτζίδης να βγάλει το ρόστερ του Άρη

Τα πράγματα μόνο ξεκάθαρα δεν είναι στον Άρη, καθώς μπορεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης να έχει ανακοινωθεί και επίσημα από τον Αρη όμως, η κατάσταση παραμένει ρευστή σε ό,τι αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν οι "κίτρινοι". 
Ο Καλαϊτζίδης έχει ήδη κατασταλάξει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε έναν κορμό, όμως είναι επίσης δεδομένο ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση στα διοικητικά δρώμενα, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος για αποχωρήσεις παικτών. 
Ακόμα ένα γεγονός που προβληματίζει τόσο τον προπονητή του Αρη όσο και τους διοικούντες την ΠΑΕ είναι η μη αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι περιορισμοί στις μεταγραφικές κινήσεις. 

Κάτι που αναγκάζει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ενώ -όπως έχει ξεκαθαρίσει και στους ανθρώπους της ΠΑΕ- η επιλογή των τριών παικτών, ηλικίας άνω των 24 ετών, που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο Αρης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. 

Τέλος, μπορεί ο Αγγελος Χαριστέας να έχει αφήσει ανοικτή την... πόρτα της επιστροφής του στον Αρη, φαίνεται όμως ότι δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει κάποιο πόστο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η διοικητική κατάσταση στην ΠΑΕ.

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου