ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Γιατί μας πιάνουν κορόιδο κάθε φορά;

Τι φταίει κάθε φορά και...πιανόμαστε κορόιδα, είτε από τους Νοτιοκορεάτες είτε από τους Κολομβιανούς σήμερα
Μία άχρωμη και ανύπαρκτη Κολομβία μας νίκησε με 3-0. Οι Έλληνες διεθνείς τα είχαν όλα εναντίον τους στο Μπέλο Οριζόντε, «τρέλαναν» την στατιστική (12-12 τελικές), η τύχη όμως τους γύρισε την πλάτη. 
Η Εθνική δέχτηκε δύο φτηνά γκολ, ένα στο ξεκίνημα του αγώνα και ένα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (σκηνικό που θύμησε το ματς με τη Ν. Κορέα στη Ν. Αφρική), για να δεχτεί το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, εκεί που πίεζε, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι για να μειώσει και να πετύχει τουλάχιστον ένα πολύτιμο γκολ για τη συνέχεια


 Το γρήγορο γκολ των Κολομβιανών μας έκοψε τα πόδια. Στην συνέχεια όμως η Κολομβιά εξαφανίστηκε από το γήπεδο, για να ξαναφανεί πάλι στο δεύτερο γκολ. Στο διάστημα αυτό όμως η εθνική παρουσίασε αδυναμία σκοραρίσματος, παρόλο που οι Κολομβιανοί μας παραχώρησαν χώρο.  

Ένα γκολ σε αυτό το διάστημα θα είχε αλλάξει πολλά. Το ματς… στράβωσε από την αρχή για την Εθνική μας. Οι Κολομβιανοί, ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 6’ με τον Αρμέρο αφού η μπάλα πρώτα είχε κοντράρει στο πόδι του Μανωλά. Στη συνέχεια, η Εθνική μας προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και θα μπορούσε να απαντήσει ένα λεπτό αργότερα, αλλά το σουτ στην κίνηση από τον Κονέ έφυγε άουτ.

 Στο 28’ ο Τοροσίδης είδε την κεφαλιά του να να περνάει άουτ, ενώ στο 32΄ ο Σαμαράς είδε τον Οσπίνα να μπλοκάρει την μπάλα. Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από τον Κονέ στο 45’ όταν ο Κονέ έπιασε ένα σουτ με την μπάλα να του στρώνεται, αλλά ο Οσπίνα πετάχτηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

 Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς να γίνει το αξιοσημείωτο πέρα από την προσπάθεια να γίνουν απειλητικές οι δύο ομάδες. Πέρα από τα σουτ των Χολέβα και Κουαδράδο δεν είχε γίνει κάτι άλλο το αξιοσημείωτο. Ωστόσο, η Κολομβία φρόντισε για δεύτερη φορά να πανηγυρίσει. 

Ο Χάμες εκτέλεσε το φάουλ, ο Αγκιλάρ έστειλε την μπάλα στον Γκουτιέρες που από κοντά έκανε το 2-0. Και σαν δεν έφτανε αυτό, στο 63' ο Φάνης Γκέκας έχασε το άχαστο. Ο Έλληνας στράικερ βρέθηκε ελεύθερος στη μικρή περιοχή της Κολομβίας μετά τη σέντρα του Τοροσίδη, πήρε την κεφαλιά άλλα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Όσο περνούσε η ώρα οι δυνάμεις των Ελλήνων διεθνών τους εγκατέλειπαν και τελικά το σκορ μεγάλωσε. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χάμες Ροντρίγκες με το αριστερό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

http://athlitikotetradio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου