ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Βυζάντιο: Πήρε Μουρατίδη-Σαουλίδη

Συμφώνησαν με το Κοκκινόχωμα ο έμπειρος επιθετικός της Πετρούσας (παλιά Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Αιολικός, Προσοτσάνη, Τύρναβος, Γιαννιτσά, Πανδραμαϊκός κ.α.), αλλά και ο νεαρός φορ, που ξεχώρισε με την ΑΕ Πιερέων.


Συνεχίζει την ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που την Πέμπτη προχώρησε σε διπλό «χτύπημα», φτάνοντας συνολικά τα έξι αποκτήματα ως τώρα (μαζί με τους Κουμπρόγλου, Μαρκόπουλο, Γ. Παπαδόπουλο και Τσιάρα). 
Συγκεκριμένα, με τους Καβαλιώτες συμφώνησαν δυο επιθετικοί, ο 33χρονος Λάζαρος Μουρατίδης, που ξεχωρίζει για την εμπειρία του, αλλά και ο νεαρός φορ, Γιάννης Σαουλίδης (αδερφός του Κώστα), που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και έβαλε πέρυσι 22 γκολ στο τοπικό με την ΑΕ Πιερέων. 
Για τον Μουρατίδη (φωτο) βεβαίως δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, έχοντας να παρουσιάζει πολυετή καριέρα σε Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αιολικό, Τύρναβο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πόντιους Κατερίνης, Προσοτσάνη, Πανδραμαϊκό και μέχρι πρότινος Δόξα Πετρούσας. 
Βεβαίως, οι κιτρινόμαυροι του Νίκου Καραμπιμπέρη ετοιμάζουν νέες εκπλήξεις στο... παζάρι τις επόμενες μέρες.
http://grasidi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου