ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

"Θέλω μόνο να σωθεί ο Άρης και το παιδί μου να μην είναι Α.Ε Χαριλάου"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας. Μίλησε για την πιθανότητα της Γ’ εθνικής και τόνισε πως δεν είναι λύση.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντώνης Ζαμπέτας:
Για τα πράγματα στον Άρη: “Η παραπληροφόρηση του κόσμου συνεχίζεται με λυσσαλέο τρόπο. Με πρόσχημα την αγάπη για τον Άρη και το  μότο “πάνω από όλα Άρης” συνεχίζεται η παραπληροφόρηση .....


για  να εξυπηρετηθούν προσωπικοί σκοποί και εγωισμοί. Έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν από τον γκρεμό και αντί να συνεννοηθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις , δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει και συνεχίζονται τα τραγούδια τα τροπάρια και τα στρατόπεδα «όχι είσαι με τον Στεφανίδη η τον Γαλανό».
Κανείς όμως δεν είναι με τον Άρη. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το σκεπτικό και την λογική του καθενός. Μιλάμε για Γ΄ εθνική για να πάμε να ξεχρεώσουμε και όλα αυτά. Όλοι λένε πως ο Ζαμπέτας θα είναι αντίθετος επειδή θα χάσει την περιουσία του. Αν μου αποδείξει κάποιος με νούμερα ότι η Γ’ εθνική βοηθάει και σώζει τον Άρη  και ότι αυτό πράγμα θα είναι το σωστό μέλλον για τον Άρη, να το συζητήσουμε και ας χάσουμε και την περιούσια μας, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά να μου το αποδείξει κάποιος.
Τηλεφώνησα  έναν παραγωγό μιας εκπομπής που έχει γράψει και κάποια άρθρα σε κάποια σαιτ. Είχε γράψει πως η λύση είναι η Γ’ εθνική. Τον ρώτησα πόσα χρήματα θέλει για να πάει μια ομάδα από την Γ’ στην Β’ και μου είπε 1.500.000 εκκ. ευρώ. Μετά τον ρώτησα πόσο θέλει για να πάει από την Β’ στην Α’ και μου απάντησε 3.500.000 εκκ. ευρώ. Συνολικά αυτά θέλει ο Άρης φέτος για να ανεβεί στην Α’. Επιπλέον, αν κάνει μια καλή ομάδα με πραγματικούς ποδοσφαιριστές αξίας που μπορεί να τους κάνει και με την απαγόρευση των μεταγραφών και σωστά ποδοσφαιρικά σκεπτικά θα μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη μέσω του κυπέλλου. Δεν θα παίξει κύπελλο Ελλάδος;
Αν έχει μια καλή ομάδα και λίγο τύχη δεν μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη; Μπορεί λοιπόν ο Άρης να βρίσκεται στην Α’ εθνική, να έχει διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη και με τα έσοδα θα έχει να αποπληρώνει τα χρέη. Θα παίζει όμως στην φυσική του θέση. Δεν θα βολοδέρνει στα χωράφια και στα «αμπέλια». Τι πάθαμε το 2005 όταν πέσαμε σαν Άρη; Να είναι καλά ο Χρηστάρας ο Βελώνης και ο Θεός που τον έστειλε να βάλει εκεί το πόδι του γιατί αλλιώς ακόμα εκεί μπορεί να ήμασταν.
Το πάθαμε ήδη μια φορά αλλά δεν μαθαίνουμε τι γίνεται στην ιστορία μας. Ας ρίξουμε μια ματιά τι γίνεται προς Καυτανζόγλειο μεριά. Όπου τρία χρόνια ταλαιπωριέται εκείνη ομάδα, έχει δημιουργήσει 1.500.000 εκκ. ευρώ πρόσθετο χρέος, ένας άνθρωπος ο οποίος δεν τον ξέρω ούτε με ενδιαφέρει έχει ρίξει όσα λεφτά έχει ρίξει και ο Ηρακλής δεν έχει ανέβει. Τα αυτονόητα” Άρης είσαι δεν υπάρχουν”. Μπερδεύονται πάρα πολλοί Αρειανοί με το θέμα της ΑΕΚ. Εκεί πήγε ένας επιχειρηματίας πολύ μεγάλη δυναμική και χρηματοδότησε αυτό το πράγμα. Ρώτησε κανείς την ΑΕΚ πιο ήταν το μπάτζετ της; Με Μπάγεβιτς, με Ζήκο, ακαδημίες και όλα αυτά; Ρώτησε κανείς;  Δεν τον ξέρω τον κ. Γαλανό αλλά αν έχει την οικονομική ικανότητα γιατί είπε πως θα τα έχει τα χρήματα το 2016 ας τα βάλει από τώρα τα χρήματα αφού θα απαιτηθούν ούτως η άλλως”.
Για τα χρήματα με τα οποία θα παίξει ο Άρης στην Β’ εθνική:
” Όταν πας στην Αθήνα και μιλάς με επιχειρηματίες σου λένε ” που να βάλουμε τα χρήματα μας εκεί πέρα πάνω που εσείς σκοτώνεστε και βρίζεστε”; Με ρώτησε επιχειρηματίας πολύ τεράστιου ελληνικού βεληνεκούς  για το πιο ήταν η διοίκηση που ανεβήκαν οι οπαδοί στα vip και τους κυνηγούσαν. Ήταν πλήρως ενημερωμένος. Λέω εγώ το 2012 όταν ήμουν διοικούσα επιτροπή μετά τον Πλατανιά που μου έσκιζαν και έφτυναν τα ρούχα. Αυτά τα ξέρουν, τα διαβάζουν .Λένε “θα έρθω εγώ να βάλω χρήματα σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Που μαλώνετε μεταξύ σας και δεν υπάρχει ενότητα”; Πως θα πείσουμε κάποιον να βάλει λεφτά αν δεν πάψει το υβρεολόγιο από τις εφημερίδες και τα μπλογκ και τα πληκτρολόγια; Είναι κάποιος επιχειρηματίας και τον προσεγγίζουν να βάλει λεφτά στον Άρη, δεν θα ψαχθεί; Ο Άρης είναι μια τεράστιας δυναμικής ομάδα. Τους δείχνουμε στο ΟΑΚΑ, στην Μαδρίτη, στο Μάντσεστερ και το γεγονός ότι έχουμε 42 χρόνια να πάρουμε τίτλο αλλά είμαστε τέταρτοι στα εισιτήρια. Όλα αυτά τα δείχνουμε. Υπάρχει «Χαριλιώτης» που αυτή την στιγμή διαχειρίζεται στην Νέα Λιντς στο Λονδίνο τρελά κεφάλαια και δεν θέλει να ακούσει για τον Άρη ενώ έχει μεγαλώσει στην Γιάννη Αγγέλου; Φταίνε και τα ΜΜΕ και τα σάιτ και μπλογκ που καθοδηγούν σε μεγάλο βαθμό την διάθεση του κόσμου”.
Για το ποιος έκανε τα χρέη:
” Πρέπει να σταματήσουν να αναπαράγονται νούμερα που δεν υπάρχουν. Τα χρήματα που οφείλει ο Άρης είναι 21.000.000 εκκ. ευρώ τα οποία είναι λογιστικα. Εγώ την ομάδα  την πήραμε 11 εκ. Δεν λέω πως δεν δημιουργήθηκε πρόσθετο χρέος. Αυτοί που επιδίωξαν και μας έδιωξαν το 2012 η ΠΑΕ έχει ξαναγράψει 3.500.000 εκ. χρέη. Εγώ με τον Στεφανίδη μπορεί να έχω θέματα επειδή στο “Άρης ενότητα” έβγαινε και έλεγε φύγετε και θα τα κάνουμε καλύτερα. Με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μας διώξανε και δεν καταφέρανε τίποτα παραπάνω από το να σωθούμε πέρυσι στο 90′ και να πέσουμε φέτος κατηγορία. Εγώ αυτή την στιγμή στηρίζω και θα στηρίξω από πίσω την διοίκηση Στεφανίδη – Ψηφίδη. Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο Στεφανίδης ούτε το πρόσωπο Ψηφίδης αλλά μόνο ο Άρης. Θέλω να σωθεί μόνο ο Άρης και το παιδί μου να μην είναι ΑΕ Χαριλάου”.
Για το αν σωθεί ο Άρης στην Β’ εθνική:
” Φυσικά και θα σωθεί. Εδώ ήρθε κάποιος Τροχανάς που δεν ήταν καν Αρειανός και μας συσπείρωσε και κάναμε αυτά που έπρεπε για να σωθεί ο Άρης. Τότε πάλι οι παράγοντες τα είχαν δημιουργήσει τα χρέη. Όταν όμως δεν πρέπει να πάει ο Νέτο η ο Κάλβο στον ΠΑΟΚ και ο Κόκε από εδώ και εκεί και γινόντουσαν με εκμετάλλευση τα συμβόλαια της πενταετίας τότε δεν τα έκανα εγώ.
Εάν μπορέσουμε να ενωθούμε τότε όλα γίνονται. Τα λεφτά που απαιτούνται είναι εύκολο να τα βρεις όταν δείξεις ένα πρόσωπο ενότητας και όχι αλληλοσπαραγμού. Εγκλωβίζουμε και απαξιώνουμε την δυναμική που έχει ο Άρης. Λέμε πως έχει τεράστια δυναμική όμως που είναι αυτή;  Όταν βρίζουμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου. Ο Άρης χρειάζεται 5.000.000 εκκ. ευρώ. Αν πάρει από τους παίκτες αναστολή πληρωμής για έναν χρόνο με 2.500.000 εκκ. ευρώ την βγάζει.
Από το δημόσιο όμως δεν έχει ψηφιστεί. Ακούω τον αντιπρόεδρο της Βουλής να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.  Το 2012 ο Άρης διοικούσα επιτροπή πήγε με επιτροπή της Σούπερ Λιγκ στον Μαυραγάνη για να παραθέσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά τις θέσεις του. Σε μια επιτροπή που ήταν η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο Άρης. Μας γράψανε εκεί που ξέρουν. Μήπως γίνονται «κονέ» από συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις και ομάδες και εξυπηρετούνται μόνο συμφέροντα; Πάλι για αυτό ο Άρης φταίει. Φταίει επειδή αλληλοσπαραζόμαστε. Πήγαμε στο Μέγαρο Μαξίμου με διοικουσα επιτροπή μαζί  με τον  Γρόλιος . Λύθηκε τίποτα; Εμείς δεν ζητάμε τίποτα τρομερό αλλά αποπληρωμή με λιγότερες δόσεις. Αυτό θα αποφέρει άνεση  και θα ψάχνουμε λιγότερα χρήματα. Από το 2011το ακούω και κανείς δεν ξέρει πως πήραμε το 2011 αδειοδότηση μέσα στο μνημόνιο ένα. Εγώ έχω έννομο συμφέρον για οτιδήποτε αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα πράξω. Θέλω να δω ένα υπαρκτό σενάριο. Ο κ. Γαλανός λέει ότι έχει τα χρήματα για να κρατήσει την ομάδα στην Γ’ και σε δύο χρόνια να είναι στην Α’  εθνική.
Αν θέλει να τον πιστεύουν και να υπογράψω και εγώ να πάει στην Γ’ πρέπει να κάνει μια κατάθεση σε ένα λογαριασμό υπέρ ΠΑΕ Άρης, να βάλει τα χρήματα υπαρκτά και να τα δώσει στον Α.Σ με τραπεζική εγγύηση. Μαζί με τον Α.Σ να τα διαχειρίζονται, να επανέλθει ο Άρης εκεί που πρέπει και να διαχειρίζονται μαζί το ταμείο. Να βάλει τα λεφτά του ο άνθρωπος, δεν θα τον κάνουν κουμάντο αλλά να υπάρχουν τα χρήματα υπαρκτά. Εγώ άκουσα για τον επενδυτη Πλά  όπως και οι Αρειανοί, δεν παρομοιάζω τον κ. Γαλανό με κανέναν αλλά πρέπει να είμαστε πιο δύσπιστοι γιατί το μέλλον του Άρη. Μπορεί να ερχόταν κιόλας ο  Πλά αλλά δεν πήραμε αδειοδότηση και άλλαξε την κατάσταση. Εγώ μπορεί να λέω πως θα ερχόταν, άλλος πως δεν θα ερχόταν και θα παίξουμε την κολοκυθιά. Εγώ όμως μιλάω με στοιχεία. Εγώ δεν θέλω να λαϊκίζω. Οι στιγμές είναι πάρα πολύ σοβαρές. Πρέπει να δούμε όμως τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό είχα πει και παλαιότερα”.
Για το αν έχει εμπιστοσύνη τον Στεφανίδη:
” Αυτή την στιγμή ασχολήθηκα με το Ρύσιο γιατί το πονάω και το αγαπάω. Αυτό που έγινε  όταν το είδα σπαράχθηκε η καρδιά μου και βοηθήσαμε. Προσπαθώ με άλλους τρόπους να βοηθήσω όσο μπορώ και με ότι μπορώ ο Στεφανίδης να έχει έσοδα για την ομάδα. Δεν τα λέω αυτά για δημοσιοποίηση. Κάνει έναν αγώνα, εγώ δεν μιλάω με τον ίδιο αλλά με τον κ. Φουρλίγκα για να μπορέσω να ζητήσω κάποιο στοιχείο η να βοηθήσω όπου μπορέσω. Μέχρι τώρα από αυτά που λέει δεν αποδείχθηκε το αντίθετο οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην τον πιστέψω. Εγώ μπορεί να έχω θέμα μαζί του γιατί με τον “Άρης ενότητα” μας έλεγε φύγετε να τα κάνω εγώ καλύτερα και είδαμε τι έγινε. Πέσαμε στην Β’ και όταν εγώ είπα να έρθει ο Αναστασίου αυτός είπε όχι. Αυτή την στιγμή όμως δεν είναι Στεφανίδης F.C αλλά Άρης. Η κουβέντα πάνω από όλα Άρης επιτέλους πρέπει έστω και για λίγο να γίνει πράξη. Μετά αφού σωθεί η ομάδα σφαχτείτε ρε μάγκες. Τώρα αν πονάτε τα τέσσερα γράμματα και τα έχετε στην καρδιά σας ματωμένα βοηθήστε τον Άρη. Είτε είστε οπαδοί, δημοσιογράφοι, μπλόγκερ η έχετε επαφή με το κεφάλαιο, είτε έχετε έναν θείο στην Αμερική και στην Αυστραλία που μπορεί να μιλήσει με κάποιον που έχει χρήματα. Είναι αμαρτία από τον Θεό για πέντε έξι εκατομμύρια να καταστρέφεται ο Άρης. Είναι ντροπή για την Ελλάδα”.
Για τους παίκτες που πωλούνται:
” Διαφωνώ κάθετα. Δεν έχει βγει κανέναν πωλητήριο σε κανέναν και δεν έμεινε κανένας ελεύθερος. Όλα αυτά είναι πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω. Ξέρω πως γίνονται τα ρεπορτάζ. Όταν γυρίζαμε από τον Πανθρακικό  το 2012 όταν είχαμε χάσει 4-0 και επιτέλους θα αλλάζαμε προπονητή και ήμασταν άμεσα σε Αναστασίου και Αλκαράθ και είχε βγει η Αλκαράθ επειδή είχε κάνει η λέσχη πραξικόπημα. Τότε είχα πει στον Πιπερίδη ” δώσε στους δημοσιογράφους ότι η ΠΑΕ Άρης θα αλλάξει προπονητή, έχει στο μυαλό της κάποια ονόματα και θα ανακοινώσει επίσημα τον νέο προπονητή μέχρι την Κυριακή”. Τον ακούω να λέει αυτολεξεί αυτά στους δημοσιογράφους μετά από μισή ώρα γράφανε ο Μπάμπης Τενές στον Άρη. Επειδή ξέρω πάρα πολλά πράγματα στο τι συμβαίνει μέσα στον Άρη το ρεπορτάζ γίνεται πολλές φορές στο πόδι. Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί η λάθος πληροφόρηση. Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται με λυσσαλέο τρόπο. Δεν μπορώ να καταλάβω που εξυπηρετεί αυτό. Η λάθος πληροφόρηση συγχέει τον κόσμο. Λέω στον κόσμο πως το 1/3 που διαβάζει είναι αλήθεια. Έτσι δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Πότε θα σταματήσει η παραπληροφόρηση για να βρούμε τα 5.000.000 εκκ. ευρώ;
Όποια πόρτα χτυπάμε μας λένε διάβασε τι λένε στα σαιτ. Υπάρχει μεγάλο μέρος της ευθύνης στον χώρο των δημοσιογράφων. Κατηγορούσαν το Arisfm ότι ήταν το προπαγανδιστικό μέσο της διοίκησης. Μετά τα Αθλητικά Νέα πως ήταν το μέσο του Σκόρδα κατά της διοίκησης. Θα σταματήσει όλο αυτό επιτέλους για να μπει ο Άρης πάνω από όλα;  Είναι μόνο ένα παραμύθι που λένε παρά έξω. Για το Περικλή τον Τράιο να δώσω ένα παράδειγμα με τον οποίο έχω ένα θέμα και του είπα να βρεθούμε. Το 2010 μου λέει στα  δημοσιογραφικά θεωρεία , πόσο κατά του Σκόρδα ήταν και πως τον έδιωξαν από το σύνδεσμο επειδή είπε τρελό τον Σκόρδα. Μετά από έναν χρόνο τον ακούω στα ραδιόφωνα να λέει “Λάμπρο μου”. Αυτά εδώ δεν είναι σοβαρά. Αυτά δεν δείχνουν μια σταθερότητα στις απόψεις και δεν βοηθάνε τον σύλλογο. Το έκανε λέει επειδή ήταν απέναντι στον Σαουρίδη. Δεν έκανε όμως καλό στην ομάδα. Ο Άρης χρειάζεται προσπάθεια και στήριξη και βοήθεια. Αν το άγαλμα μπορούσε να μιλήσει και το σπαθί του θα και θα είχε πάρει πολλά κεφάλια”.
Για το αν στις 25/6 θα βρεθεί κάποια λύση:
“Όχι δεν θα βρεθεί. Λέμε να έρθει επενδυτής. Πως θα έρθει όταν ο καημένος ο Ψηφίδης που ταλαιπωριέται σε έναν κυκεώνα διαμάχης και δεν μπορεί ο άνθρωπος να πράξει το ουσιαστικό του έργο έχει δώσει σε οικονομολόγο πανεπιστημίου να κάνει ένα “business plan ” επιτέλους. Εγώ είχα πάει σε μια εταιρεία την “deloitte and touch”. Φάγαμε άκυρο και δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον Άρη. Αυτή η εταιρεία είναι μια εταιρεία πολυεθνική με χρηματοοικονομικές συμβουλές ανά τον κόσμο. Αρνήθηκε να ασχοληθεί με το θέμα Άρης. Δεν μου ανέφεραν τους λόγους είναι εσωτερικοί δικοί τους. Προφανώς και ένα από τα στοιχεία είναι όλη αυτή η σαπίλα που εκπέμπουμε. Δεν εκπέμπουμε υγεία. Όταν θα σταματήσουμε να ορμάμε ο ένας στον άλλον τότε θα βγάζουμε υγεία. Αρειανοί είμαστε όλοι. Βάλτε όλοι την γλώσσα στο μυαλό, κατευνάστε τα νεύρα σας για να μπορέσουν τα παιδιά μας να έχουν Άρη”.
Για τους ανθρώπους που θα έχουν πρόβλημα αν πέσει ο Άρης στην Γ’ εθνική και για το αν θα κινηθεί κατά της ομάδας σε αυτή την περίπτωση:
“Αυτό είναι λάθος κατεύθυνση στον κόσμο. Αν μπούμε εμείς φυλακή αλλά να σωθεί ο Άρης και με νούμερα μου το αποδείξουν τότε θα δεχτώ την Γ ΄Εθνκή. Αλλά να υπάρχουν οι τραπεζικές εγγυήσεις. “Θα” είπαν πολλοί. Θα έρθει αυτός ο προπονητής και όλα αυτά.  Όταν πας στην πρώτη εθνική έχει έσοδα . Σίγουρα θα βάλεις λεφτά τώρα αλλά πρέπει να δούμε και ένα ακόμα ενδεχόμενο. Ανεβαίνει η ομάδα στην ΄Β και ήρθε η ώρα της δημιουργίας της νέας ΠΑΕ. Έρχεται οποιοσδήποτε κύριος και λέει συστήνεται νέα εταιρεία χωρίς κεφάλαιο. Βάζει 5.000.000 εκκ. ευρώ και παίρνει την εταιρεία καινούρια και καθαρή και είναι αυτός συμφερόντων αντίπαλης ομάδας. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θα έχει το σήμα, το όνομα το δικαίωμα να παίζει στο Χαριλάου ένας που μπορεί μια ζωή να σε έχει στα κατώτερα. Δεν γίνεται να μιλάνε όλοι με τόσο ευκολία για την Γ’ εθνική. Θα πάρει ρίσκο να έρθει στην Β’ ο φούφωτος και να είναι οτιδήποτε άλλο. Είμαστε στο 90′ και παίζουμε καθυστερήσεις. Ας βουτήξουν λίγο την γλώσσα τους και ας σκεφτούν τα χειρότερα. Αν έλεγες σε Αρειανό πως θα συμβούν όλα αυτά θα σε έπαιρνε για τρελό. Λέμε πως πρέπει ο Άρης να κάνει όλα αυτά. Τα σπίτια και η ανεργία και όλα αυτά είναι εντάξει; Μπορεί μέσα σε αυτούς που έχουν αυτοκτονήσει να υπάρχουν και Αρειανοί. Είναι εντάξει όλα σε αυτή την χώρα”;
Για το αν εμπιστεύεται τον Γαλανό:
” Δεν τον έχω γνωρίσει τον άνθρωπο και δεν έχω μιλήσει μαζί του. Αυτό για την Β’ που λέει είναι λογικό. Αλλά πιστεύει πως  η λύση είναι η Γ’ και μπορεί και αυτός να είναι παραπληροφορημένος. Στον Άρη λίγα άτομα ξέρουν τα δεδομένα πάρα πολύ καλά. Η δική μου η εμπλοκή με τα κοινά του Άρη ήταν το 2005 στην Β’. Δεν μπήκα στα σαλόνια αλλά τα αλώνια. Είχα πει πως δεν έχουμε λεφτά και μου είχαν πει πως χρειάζεται τιμιότητα. Το 2009 ξαναμπήκα για να βοηθήσω την ομάδα. Πήρα ποινικές ευθύνες και κατέθεσα όλη μου την περιουσία στον Άρη. Πως γίνεται να οικονόμησα όταν έβαλα 350.000 χιλ. ευρώ στην ομάδα; Με έβριζαν και με έφτυναν. 30 άτομα είχαν ανεβεί πάνω. Στο γήπεδο με είχαν βρει στο Παλέ και με έβγαλαν οι σεκιουριτάδες. Ευτυχώς ήμουν με τα παιδιά μου. Είναι δυνατόν ένας Ντίμης Παπαϊωάννου που έχει βάλει τόσα χρήματα να λέει δεν ασχολούμαι με τον Άρη; Βοήθησαν άλλοι όταν τον χρειαζόταν; Στην Ελλάδα η κριτική περισσεύει”.
Για το αν θα είναι στην συνέλευση:
“Φυσικά δεν θα λείψω ποτέ από καμία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου