ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

"Το 1-7 δεν είναι η πιο επώδυνη ήττα για την Βραζιλία"

"Πιο οδυνηρό για τη Βραζιλία το Μαρακανάσο από την επτάρα"


Ο Αλσίντες Γκίτζια σκόρερ του γκολ εξ αιτίας του οποίου η Βραζιλία απέτυχε να πανηγυρίσει την πρώτη κατάκτηση ενός Μουντιάλ στην παρθενική της διοργάνωση ενός Παγκόσμιου Κυπέλλου πριν από 64 χρόνια και χάρισε τη νίκη 2-1 και το 2ο τρόπαιο στην Ουρουγουάη επιμένει ότι η ταπεινωτική συντριβή από τους Γερμανούς δεν είναι η πλέον οδυνηρή για την «σελεσάο» ήττα. «Το «Μαρακανάσο» είναι διαφορετικό επειδή ήταν ένας τελικό. 

Είχε μεγαλύτερη σημασία» δήλωσε ο 87χρονος σκόρερ του γκολ της νίκης των «σελέστε» στο «Μαρακανά» στον άτυπο τελικό της διοργάνωσης το 1950 στον οποίο η οικοδέσποινα Βραζιλία χρειαζόταν απλά μία ισοπαλία για να πάρει το τρόπαιο αλλά τελικά γνώρισε την ήττα 1-2 από τους γείτονες. 

Ο Γκίτζια επεσήμανε επίσης «Το είχα πριν από την αναμέτρηση ότι η Γερμανία έχει την καλύτερη της ομάδα από ποτέ άλλοτε , ότι η Βραζιλία δεν παίζει καλά και δεν είχε μία ανταγωνιστική ομάδα». 

Ό θρυλικός παίκτης αρνήθηκε όμως ότι οι συμπατριώτες του Ουρουγουανοί πανηγύρισαν την συντριβή της Βραζιλίας. «Ήταν μία θλιβερή ημέρα για τον λαό της Βραζιλίας και δεν υπήρξε ιδιαίτερη χαρά εδώ» ήταν το σχετικό του σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου