ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Άρης Ακροποτάμου: Ξεκίνησαν τα... βάσανα

Άρης Ακροποτάμου: Ξεκίνησαν τα... βάσανα | onsports.gr
Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε από το απόγευμα της Δευτέρας
 (21/7) ο Άρης Ακροοποτάμου.



Ήταν η «πρώτη» και για τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη που θα έχει βοηθό και γυμναστή τον Θεόφιλο Βαλκανίδη και τεχνικό διευθυντή τον πρώην άσο της ομάδας Γιώργο Μανάφη που κρέμασε παπούτσια και ξεκινά νέα καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Στο ρόστερ επέστρεψε ο Βασίλης Καμπερίδης, επί χρόνια αρχηγός του Άρη Ακροποτάμου, που πέρυσι όμως αγωνίστηκε στον Αετό Ορφανού με τον οποίο διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της League ΕΠΣ Καβάλας, στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας και έφτασε στα ημιτελικά του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Ο Σωτήρης Παπαζούδης είχε αγωνιστεί την σεζόν 2012-2013, για ένα εξάμηνο στον Άρη Ακροποτάμου και επιστρέφει. Ο 27χρονος μέσος μετακόμισε στα Χανιά και τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον Παναρκαδικό. Είχε προϋπηρεσία σε ΑΕ Καλαμπακίου, Πολύκαστρο, Ιωνικό, Θρασύβουλο και Πλατανιά.
Αποκτήθηκε επίσης ο Μπάμπης Προβατίδης, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός με τη φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Ο 26χρονος άσος είχε προϋπηρεσία στους νέους της Ξάνθης, την ΠΑΕ Θράκης, τον Πυρσό Γρεβενών, τον ΑΟ Τρίκαλα, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Τηλυκράτη και τον ΑΟ Καβάλας.
Νέο πρόσωπο ήταν και ο 21χρονος μέσος Μηνάς Πτηνόπουλος που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Κεραυνού Κρηνίδων όπου αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησε μια πολύ καλή σεζόν στον Ηρακλή Καβάλας με προπονητή τον Στέλιο Ιγνατιάδη και πέρυσι ήταν βασικός στη προσπάθεια του Βυζαντίου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Αποκτήθηκαν επίσης ο Φίλιππος Τερζίδης και ο Γιώργος Μονιός που διακρίθηκαν, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με τη φανέλα του Κεραυνού Κρηνίδων. Επίσης, στο ρόστερ εντάχθηκε ο νεαρός άσος της ΑΕ Πιερέων 2004, Φίλιππος Τζαπέγια. Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι Βλάχος, Δρούζας, Κωνσταντινίδης, Τσομπανίδης, Γκάλιος. Στο επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν παίκτες και αν ικανοποιήσουν τις προσδοκίες θα αποκτηθούν.

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου