ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ:"Γνωριμία με τους υποστηρικτές που θα διαφημιστούν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Τα έργα της Ελληνικός Χρυσός

 στην ΒΑ Χαλκιδική
Μανόλης Ρήγας

http://www.hellas-gold.com/

Η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περιλαμβάνει την παράλληλη αξιοποίηση των κοιτασμάτων Μαύρων Πετρών,ΣτρατωνίουΣκουριών και Ολυμπιάδας.


Ενιαίο Επενδυτικό Σχέδιο σε Σκουριές, Ολυμπιάδα, Στρατώνι

Στην παρούσα φάση:

  • Στην Ολυμπιάδα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η αποκατάσταση ολόκληρης της μεταλλευτικής ζώνης από όλες τις αποθέσεις των προηγούμενων εκμεταλλεύσεων και η επεξεργασία τους στο εργοστάσιο εμπλουτισμού, από όπου προκύπτουν δύο εμπορεύσιμα προϊόντα.
    Παράλληλα προχωρά ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη του μεταλλείου ούτως ώστε  να ξεκινήσει η υπόγεια εξόρυξη.
  • Στις Σκουριές, κατασκευάζονται τα έργα προσπέλασης και ανάπτυξης του υπόγειου μεταλλείου, το εργοστάσιο για την κατεργασία του μεταλλεύματος καθώς και όλες οι βοηθητικές επιφανειακές εγκαταστάσεις. 
  • Στο Στρατώνι, συνεχίζεται η εκμετάλλευση του κοιτάσματος των Μαύρων Πετρών και η επεξεργασία του μεταλλεύματος  στο εργοστάσιο εμπλουτισμού.

Στην πλήρη ανάπτυξη της επένδυσης:

  • Το μετάλλευμα των Σκουριών, θα εμπλουτίζεται στο εργοστάσιο εμπλουτισμού των Σκουριών και στη συνέχεια θα μεταφέρεται στον Μαδέμ Λάκκο.
  • Το μετάλλευμα της Ολυμπιάδας, θα μεταφέρεται μέσω της νέας σήραγγας Ολυμπιάδας – Μαδέμ Λάκκου στο νέο εργοστάσιο εμπλουτισμού στον Μαντέμ Λάκκο και στη συνέχεια θα διοχετεύονται για επεξεργασία παράλληλα με το μετάλλευμα των Σκουριών, στη μεταλλουργία που θα λειτουργεί επίσης στον Μαδέμ Λάκκο.
  • Το μεταλλείο των Μαύρων Πετρών θα συνεχίσει να λειτουργεί και το μετάλλευμα θα κατεργάζεται μαζί με το μετάλλευμα της Ολυμπιάδας, στο νέο εργοστάσιο εμπλουτισμού του Μαντέμ Λάκκου.
  • Τα υφιστάμενα εργοστάσια εμπλουτισμού στην Ολυμπιάδα και στο Στρατώνι καταργούνται, αποκαθίστανται και αποδίδονται στην τοπική κοινωνία για αξιοποίηση, απελευθερώνοντας όλη την παραλιακή ζώνη. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου