ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Συνεργασία του καναλιού μας με το "ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ"


Το κανάλι μας www.youtube.com/user/steliosrigas1 ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με το ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟhttps://www.youtube.com/watch?v=TgjJcmyJQ_U για την κάλυψη των εκτός έδρας αγώνων του Απόλλωνα στη Football League 2 με τις 4 ομάδες της ΚΑΒΑΛΑΣ.



Παράλληλα εμείς θα δίνουμε στιγμιότυπα από τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Απόλλωνα με όλους τους αντιπάλους μας. 
Οι συνεργάτες μας προβάλουν την εκπομπή τους κάθε Τρίτη 7 με 10 το βράδυ στο κανάλι http://news.startvfm.gr/ που το λαμβάνουμε ψηφιακά από το κέντρο αναμετάδοσης της Θάσου (η ίδια εκπομπή κάθε Δευτέρα σε live streaming). Συντονίστε τις κεραίες και τους δέκτες σας για να παρακολουθείτε την πορεία του ιστορικού Απόλλωνα στη 
Football League 2.


Με αυτή τη συμφωνία οι χορηγοί του Απόλλωνα αποκτούν μεγάλη προβολή σε όλη την Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Το κανάλι μας   www.youtube.com/user/steliosrigas1  ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με το  ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ   https://www.youtube.com/watch?v=TgjJcmyJQ_U   για την κάλυψη των εκτός έδρας αγώνων του Απόλλωνα στη Γ΄ Εθνική με τις 4 ομάδες της ΚΑΒΑΛΑΣ.  Παράλληλα εμείς θα δίνουμε στιγμιότυπα από τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Απόλλωνα με όλους τους αντιπάλους μας. 
Οι συνεργάτες μας προβάλουν την εκπομπή τους κάθε Τρίτη  7 με 10 το βράδυ στο κανάλι http://news.startvfm.gr/    που το λαμβάνουμε ψηφιακά από το κέντρο αναμετάδοσης της Θάσου (η ίδια εκπομπή κάθε Δευτέρα σε live streaming). Συντονίστε τις κεραίες και τους δέκτες σας για να παρακολουθείτε την πορεία του ιστορικού Απόλλωνα στη Γ΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου