ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΔΟΞΑ" (Ρεπορτάζ)

Με το διπλό απέδρασε η Δόξα Δράμας μέσα στην καυτή έδρα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 1-3, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και να παίρνουν απόλυτα δίκαια το τρίποντο.



Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα χωρίς επιτυχία. Μετά το πεντάλεπτο το παιχνίδι πήρε ρυθμό πιο ήρεμο.Ωστόσο η Δόξα δείχνει έντονους επιθετικούς προσανατολισμούς και το μακρινό σουτ του Μουδούρογλου στο 11'  που έφυγε κόρνερ από σώμα αμυντικού είναι η πρώτη αξοιόλογη επιιθετική κίνηση της δραμινής ομάδας.
19' Καλό σουτ του Κανετίδη από αριστερά λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Καραβελίδη παρότι δεν ήταν δυνατό και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεύτερο δοκάρι.
23' Φάουλ για τους γηπεδούχους στο κέντρο του γηπέδου και η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή της Δόξας όπου ο προωθημένος στόπερ Τζιότζιος πιάνει γυριστή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σαχσανίδη και άουτ.
24' Ο Μπουλγκουρίδης φεύγει στην αντεπίθεση και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
27’ ΓΚΟΛ 0-1! Ο Κανετίδης εκτελεί φάουλ από το χώρο του κέντρου και δεξιά και βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Ντουτσαρίδη που με γυριστή καταπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραβελίδη γράφοντας το 0-1!
30' Ο Κανετίδης από αριστερά και από το ύψος της περιοχής σουτάρει αναγκάζοντας τον Καραβελίδη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ που πέρασε χωρίς άλλη συνέχεια.
32' Κεφαλιά του προωθημένου Τσιντογιάννη μπλοκάρει εύκολα ο Σαχσανίδης.
33' Σέντρα του Αθανασιάδη από δεξιά και Μουδούρογλου από το ύψος του πέναλτι στοπάρει και πιάνει γυριστό που φεύγει λίγο άουτ.
35 Κίτρινη στον Στόικο για φάουλ στο Λεμονή.
37' Σουτ του Γεωργίου μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, αναγκάζει τον Σαχσανίδη να πέσει στην γωνία του και να διώξει σε κόρνερ.
*Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπαθούν να πιέσουν χωρίς αποτέλεσμα.
49' Κίτρινη στον Γελαδάρη που είναι στον πάγκο για διαμαρτυρία σε φάση τραυματισμού του Στόικου.
50' Κίτρινη στο Δημολίγκα που τράβηξε τη φανέλα του Στόικου για να κόψει την αντεπίθεση.
52’ ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Δόξα! Ο Μουδούρογλου μπαίνει μόνος του από αριστερά και σουτάρει. Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Τζιότζιου και ο διαιτητής Φωτιάς που είναι κοντά στην φάση δείχνει το σημείο του πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
53’ ΓΚΟΛ 0-2! Εκτελεί ο Στόικος και σουτάροντας ψηλά και δυνατά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραβελίδη κάνοντας το 0-2 για την Δόξα!
57' Κίτρινη στον Μενικάγλι για προσπάθεια να εκβιάσει πέναλτι σε βάρος της Δόξας.
63' Σουτ του Μπουλγκουρίδη από δεξιά μέσα από την περιοχή χωρίς τύχη.
73’ ΓΚΟΛ 1-2! Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ξαναμπαίνει στο παιχνίδι με τον Κουκουλέκη να εκτελεί φάουλ από δεξιά και κοντά στην πλάγια γραμμή και βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον προωθημένο Τζιότζιο που πηδάει πιο ψηλά από τους αμυντικούς της Δόξας κάνει το 1-2.
75’ ΓΚΟΛ 1-3! Άμεση η απάντηση της Δόξας με τον Μουδούρογλου να κάνει μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια και παίρνοντας την μπάλα από δεξιά στο χώρο του κέντρου φτάνει έξω από την περιοχή του Καραβελίδη σουτάρει και κάνει το 1-3 !!!
*Είμαστε στο 84' και η Δόξα είναι πολύ κοντά στο 3χ3 με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να προσπαθεί να απειλήσει με κάποιο στημένο και την άμυνα της Δόξας να στέκεται πολύ καλά χωρίς να λείπουν οι "φαρμακερές" αντεπιθέσεις!
87' Επέλαση του Μουσδούρογλου από δεξιά, κάνει την σέντρα και ο Κυριακίδης χάνει την προβοολή.
90+1 Κίτρινη στον Γεωργίου 
Τέλος του αγώνα.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: (Γιάννης Τζιφόπουλος) Καραβελίδης Λεμονής (61' Γεωργούλας) Μενικάγλι Τσιντογιάννης Τζιότζιος Δημογκίκας Μπουλγκουρίδης Κουκουλέκης Πιπινίκας Γεωργίου Ζαχαράκης (80' Δαβίδ) 
Δόξα Δράμας (Ανδρέας Παντζιαράς): Σαχσανίδης Γεωργιάδης Γελαδάρης (9' λ.τρ. Πετρόπουλος) Χαριτωνίδης Σιάμπος Ντουτσαρίδης Κανετίδης (68' Παπαβασιλείου) Στόικος Αθανασιάδης (86' Τουνγκελίδης) Κυριακίδης  Μουδούρογλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου