ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Συνέντευξη του προέδρου του Απόλλων Αρναίας Καραγιάννη Κώστα στον Arena FM 89,4

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Αρναίας, Κώστας Καραγιάννης και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός πως είναι φίλαθλος του Άρη:
«Είμαι γεννημένος Αρειανός. Γεννήθηκα και γαλουχήθηκα στον Άρη. Δεν έχω πει άλλο όνομα πέρα του Απόλλων και του Άρη. Σίγουρα στο παιχνίδι είμαι Απόλλων. Με στενοχωρεί το ότι ο Άρης θα παίξει με τον Απόλλων και ο Άρης δεν πρέπει να είναι στη Γ’ εθνική. Μακάρι να μας τιμάει ο Άρης μόνο με τα φιλικά του. Με στεναχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση. Είμαι γραμμένος και στο Super 3 Αρναίας και δεν με πειράζει το τι λένε οι άλλοι. Ο σωστός και ο αγνός φίλαθλος ας είναι συνδεσμίτης. Στο συμβούλιο της ομάδας που υπάρχει έχουμε και ΠΑΟΚτσήδες μέσα αλλά στην πλειοψηφία είμαστε Αρειανοί».
Για την κατάσταση στον Άρη:
«Αν ήμουν πρόεδρος στον Άρη δεν θα δεχόμουν καμία ήττα από κανέναν ακόμα και 100.000 μπάτζετ να είχα. Αυτή την στιγμή οι ανερχόμενοι ποδοσφαιριστές πρέπει να παρακαλάν να παίξουν και όχι να πληρώνει η ομάδα τα παιδάκια».
Για το αν θα χαρεί σε περίπτωση που νικήσει ο Απόλλωνας:
«Σαν πρόεδρος Αρναίας θα χαρώ αλλά σαν Αρειανός όχι».
Για το αν χρειάζεται προσθήκες ο Άρης:
«Όποια ομάδα και να είναι χρειάζεται προσθήκες. Από την στιγμή που υπάρχουν διεκδικητές για το πρωτάθλημα θα είναι κρίμα να μην τα καταφέρει ο Άρης. Εμείς ψάχνουμε τα 1000 ευρώ με τα κιάλια ενώ στον Άρη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Χρειάζεται όμως λύσεις πραγματικές και όχι ονόματα του παρελθόντος».
Για τον Γιάννη Τζιφόπουλο:
«Πήραμε έναν καθηγητή πανεπιστημίου στο ποδόσφαιρο. Πήραμε τον πιο καλό παλιό προπονητή που είναι και παιδαγωγός. Ξέρει πως θα μιλήσει στα παιδιά, πως θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές και πώς να διδάξει το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος πως έχουμε τον πιο καλό προπονητή στη κατηγορία».
http://www.arenafm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου