ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Τζιφόπουλος:"Ο Άρης θέλει ενίσχυση"

Ο Απόλλωνας Αρναίας δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο ο Γιάννης Τζιφόπουλος έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
Παράλληλα, αναφερόμενος στους «κίτρινους», τόνισε ότι τους παρακολουθεί και ότι χρειάζονται ενίσχυση προκειμένου να καταφέρουν σίγουρα να ανέβουν στην Football League.


«Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη. Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε. Είχαμε καλή παρουσία, δυστυχώς δεν καταφέραμε κάτι καλύτερο», τόνισε αρχικά o Τζιφόπουλος.
Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν το καταφέραμε. Το ευχάριστο είναι ότι τα τρία τελευταία παιχνίδια ακούμε μόνο εύσημα αλλά δεν παίρνουμε αποτελέσματα. Ελπίζω να γυρίσει. Προσπαθούμε να σώσουμε την παρτίδα σε αντίθεση με τον Άρη. Οι στόχοι είναι διαφορετικοί. Θα γίνουν προσθήκες και ελπίζω να τα πάμε καλύτερα.
Για το αν παρακολουθεί τον Άρη: «Είναι από τις ομάδες που παρακολουθώ ο Άρης. Θέλει ενίσχυση η ομάδα και αυτό είναι δουλειά της διοίκησης. Πρέπει να παρθούν παίκτες. Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής έχει ιδιαιτερότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου